Prodali njive Albancima - a uzimaju subvencije

Tekstove kao ovaj plasiraju antisrpski mediji u Srbiji kao Blic B92 Danas i njima slicni da nateraju Srbe da se gloze i mrze medju sobom dok nam Nemacka otima komad po komad teritorije i daje je Siptarima i ostalim srpskim neprijateljima.

Nisu nama krivi Siptari. Nama su krivi Nemci i Amerikanci.

Oni su ti koji su nam oteli nasu zemlju a ne Albanci.

Nasi glavni neprijatelji su Nemci i da nema njih ne bi bilo ni Siptara.
Мени најинтересантнији ови што се примају ко баба на пензију.
После нам чудно ко све побеђује на изборима.

U Kraljevu narod zivi jako bedno, uglavnom sto su ljudi lenji i nece niko da radi , da nesto proizvodi - a zemlja sacuvaj boze plodna kamen da bacis rodilo bi....

I onda neradnici , kao ti sede ceo dan po kaficima oko Milutina, i gledaju sta ko radi i sta ko ima.

Mrze se svi koji imaju iole vise od proseka, a narocito se mrze Srbi sa Kosmeta, koji su imucni...
Narod ne može da se zaposli jer su Kosovari uzeli sve značajne funkcije u državnim ustanovama(npr.bivši gradonačelnik je Kosovar)i zapošljavaju svoje preko veze.To je njihova snalažljivost o kojoj pričaš.Takvi kao ja idu po Čačku i Vrnjačkoj Banji(gde ovih nema)da traže posao.

Cekaj bre, pa otkud sada da su izbeglice najimucnije u Kraljevu? To nikada nije bilo.
Izbeglice pa imucne?

O kojim ti to ljudima pricas. I o kom Kraljevu? Ovom nasem iz Srbije?
Istina je,Kosovari imaju najviše keša u Kraljevu.Lik iz komšiluka je prodao PLAC kraj bioskopa u Peći za 80000€.
Oni su jedini dođoši sa kojima kuburimo.O Makedoncima imam samo reči hvale,trampio bi 5 Kosovara za jednog Makedonca.

Narod ne može da se zaposli jer su Kosovari uzeli sve značajne funkcije u državnim ustanovama(npr.bivši gradonačelnik je Kosovar)i zapošljavaju svoje preko veze.To je njihova snalažljivost o kojoj pričaš.Takvi kao ja idu po Čačku i Vrnjačkoj Banji(gde ovih nema)da traže posao.

.

Da nisu oni zamenuli Crnogorce ?

Srbi uvek imaju nekoga ko ce da ih jasi.....

Istina je,Kosovari imaju najviše keša u Kraljevu.Lik iz komšiluka je prodao PLAC kraj bioskopa u Peći za 80000€.
Oni su jedini dođoši sa kojima kuburimo.O Makedoncima imam samo reči hvale,trampio bi 5 Kosovara za jednog Makedonca.
Тако неспособне и колико видим нерадне и треба да вас тлаче.
Што би Тихи рекао седите по кафанама и метанишета.
Уместо да седнете испред продавнице и уштедите кинту.

E pa tako je to kad nećeš da se boriš za KiM. Ako ti nećeš na Kosovo, Kosovci će doći kod tebe...:per:

Znam cuo sam tu pricu.

Svi ocete da radite u opstini i drugim drzavnim preduzecima.

Mrzite ih zato sto su sve ono sto vi niste - slozni i pomazu jedni druge , dok vi gledate kome cete da nabijete prvo noz u ledja.

A imate gomile hektara zemlje u okolini koje raste korov, zato sto mislite da ste vi unuci i deca seljaka, danas suvise otmeni da bi radili zemlju.

Zato zivite ko zadnji bednici, ili se slite u beograd gde opet radite za neku malu lovu , od jutra do sutra umesto da se vratite na dedinu zemlju.

Problem je u vasim glavama - a ne u Srbima sa Kosmeta.

Kraljevo je bio industrijski grad . Te fabrike su unistile demokrate preko privatizacije. Sada posto nemate drugih resursa osim zemlje jedino sto vam preostaje jeste ili da crknete u bedi ili da se vratite na tu zemlju i da je obradjujete.

Znam cuo sam tu pricu.

Svi ocete da radite u opstini i drugim drzavnim preduzecima.

A imate gomile hektara zemlje u okolini koje raste korov, zato sto mislite da ste vi unuci i deca seljaka, danas suvise otmeni da bi radili zemlju.

Zato zivite ko zadnji bednici, ili se slite u beograd gde opet radite za neku malu lovu , od jutra do sutra umesto da se vratite na dedinu zemlju.

Problem je u vasim glavama - a ne u Srbima sa Kosmeta.

Kraljevo je bio industrijski grad . Te fabrike su unistile demokrate preko privatizacije. Sada posto nemate drugih resursa osim zemlje jedino sto vam preostaje jeste ili da crknete u bedi ili da se vratite na tu zemlju i da je obradjujete.
Те Краљевчане ми Лале нећемо пустити у Вошу.
Косовци су способни људи, али да нам неко заузима место у кафани, а не ради ни очина, биће оно: Моја авлија, твоја капија!

Те Краљевчане ми Лале нећемо пустити у Вошу.
Косовци су способни људи, али да нам неко заузима место у кафани, а не ради ни очина, биће оно: Моја авлија, твоја капија!

Kraljevo je 1948 godine imalo 10.000 stanovnika kao grad. Danas ima 60.000

U gradu nema posla za vise od 20.000 ljudi i to je problem. Tih 60.000 su deca nekadasnjih seljaka koji su se zaposljavali i preduzecima i fabrikama koje su otvarali komunisti i istripovali su se da su gradjani i da oni do veka treba da rade u firmama i preduzecima. A posto radnih mesta nema za sve tj ni za pola ni izbliza, onda mrze sve druge koje mogu sto nemaju posao .

Dedovinu u okolnim selima prodaju za mizerne pare.

Na primer jedan lik prodao za 5000 evra kucu i imanje u Konarevu kod kraljeva drugom liku. Taj drugi lik uzeo pobrao voce sa tog imanja i zaradio od prodaje voca za godinu dana tih 5000 evra

Ovaj nije hteo da bere. Takvi su ti kraljevcani ja ih sve dobro znam. Ima i vrednih ali na zalost manjina.

- - - - - - - - - -

:ok: Jeste i što je najvažnije ko je prodao tim Kosovcima zemlju, stanove, imanja? Valjda su znali da su to šiptarske pare.

Pre 99te pre nego su dosli ljudi sa Kosmeta u Kraljevo , nekretnine su bile duplo jeftinije.....

Kada su dosli ljudi sa Kosmeta, davali su im duple parae od onih koje su dobijali pre toga.

I pored toga ovi paceri nisu zadovoljni sa Srbima sa Kosmeta i ako su im preplacivali njihove nekretnine koje su prodavali.

Drugo polovina ovih sto ne vole ljude sa Kosmeta imaju rodbinu sa Kosmeta.

Veruj ti meni preko 50% danasnjh stanovnika Kraljeva je poreklom sa Kosmeta.

Kraljevo je 1948 godine imalo 10.000 stanovnika kao grad. Danas ima 60.000

U gradu nema posla za vise od 20.000 ljudi i to je problem. Tih 60.000 su deca nekadasnjih seljaka koji su se zaposljavali i preduzecima i fabrikama koje su otvarali komunisti i istripovali su se da su gradjani i da oni do veka treba da rade u firmama i preduzecima. A posto radnih mesta nema za sve tj ni za pola ni izbliza, onda mrze sve druge koje mogu sto nemaju posao .

Dedovinu u okolnim selima prodaju za mizerne pare.

Na primer jedan lik prodao za 5000 evra kucu i imanje u Konarevu kod kraljeva drugom liku. Taj drugi lik uzeo pobrao voce sa tog imanja i zaradio od prodaje voca za godinu dana tih 5000 evra

Ovaj nije hteo da bere. Takvi su ti kraljevcani ja ih sve dobro znam. Ima i vrednih ali na zalost manjina.

- - - - - - - - - -

Pre 99te pre nego su dosli ljudi sa Kosmeta u Kraljevo , nekretnine su bile duplo jeftinije.....

Kada su dosli ljudi sa Kosmeta, davali su im duple parae od onih koje su dobijali pre toga.

I pored toga ovi paceri nisu zadovoljni sa Srbima sa Kosmeta i ako su im preplacivali njihove nekretnine koje su prodavali.

Drugo polovina ovih sto ne vole ljude sa Kosmeta imaju rodbinu sa Kosmeta.

Veruj ti meni preko 50% danasnjh stanovnika Kraljeva je poreklom sa Kosmeta.
Ма јасно, тај Милорад већ дуже времена емитује коментаре који га раскринкавају.
Чак ми се чинило и да је шитар, али ти си расветлио ситуацију!

Albancu kada prodas nesto, mozes da budes uveren da ces te pare i dobiti.

Srbinu kada prodas nesto, pa to je samo pocetak mukotrpnog posla da dobijes te pare iz kupoprodajnog ugovora ili dogovora. Srbin ce da se izvlaci, da kuka, da moli, da preti, da histerise, da se kune u decu i roditelje, samo da ti ne isplati punu sumu.

Zato smo gvno od drzave.

Pametni ljudi prodaju Albancima, glupi ljudi rade sa Srbima.

Већина је продала имања под притиском шитара.
У време кад су продавали није било никаквих субвенција па то и није могао бити мотив.
А цела вест је спин типа Србе на Србе и показна вежба неспособности власти да организује катастар непокретности.

Ne kažem da nije bilo pritisaka šiptara no kada te neko pritišće i stvar postane neizdrživa onda se obično sve daje budzašto, ne uzimaju se grdne pare :aha:

:roll::eek:

Да се човек крсти и рукама и ногама....

Комуњаре увек комуњаре....

И даље вам Лале криве за све, интернет партизани? Колико пута че да отимате отето?

Србијанске усташе.

Паметњаковићи са југа, зашто предајете и продајете Светосавље Муслиманима?

А ви бисте државни посао у наслеђе?

:roll::eek:

Да се човек крсти и рукама и ногама....

Комуњаре увек комуњаре....

И даље вам Лале криве за све, интернет партизани? Колико пута че да отимате отето?

Србијанске усташе.

Паметњаковићи са југа, зашто предајете и продајете Светосавље Муслиманима?

Verovatno zato što ih Vladika Raško-Prizrenski ne uzima u zaštitu.

Back