Prodaja

Kada se okrenete iza sebe i pogledate vase veze...da li vam se ikad desilo da ste zarad nekog ili necega "prodali sebe"? I sta sve vi licno podrazumevate pod "prodajom"?

augh, ovako na prvu mislim da nisam nikad. možda je bilo nešto ali je toliko beznačajno da se i ne sećam. a drugi deo pitanja: pod prodajom podrazumevam gaženje nekih svojim principa zarad nečega što mi se nudi

jesam prodala sebe i svoja uverenja da bih sacuvala nas posle njegove prevare..
najgorih godinu dana u mom zivotu..
trebale su mi dve godine posle toga da opet budem svoja..
nikad vise ne bih ponovila nista slicno..

e sad sinke..kod kojih to?
sponzorusa?
ne kazem da ih nema, ali je mnogo veci broj onih normalnih..

Mislis kompromisnih, u prevodu onih koje ne uspiju uloviti keshijera i onda sebe uvere kako im je dobro i sa obicnim likom. Ali zato njemu puno vise torlocu, jer su sa njim nezadovoljne.

Strast u glavnom brzo prodje, a ljubavi cesto ni nema, nego postoji kao fikcija u ludoj glavi.

Pa meni je pre dve nedelje u kaficu prisla stara krava, ima oko 39 godina. Kazem da je stara iako nije ali na nacin na koji mi je prisla je stara krava. I trazi da joj platim vec narucenu kafu, znaci narucila je kafu i onda zvala mene za stol i uz pricu da joj ja platim, a ja sam joj rekao. Gle ti si mene zvala znaci ti plati meni sad pivu, a ja tebi iduci put dva pica koja god pila. I luda mi ostavi telefon, i na kraju se uvredila sto je nisam zvao, da kao nju ne moze niko zajebavati. A ona udata i ima dvoje dece, pa cek sta sam ja idiot da ulazim sa takvom u neku pricu. Mislim mozda i bi, ali to bi morala biti vrhunski jebozovna zenska.

Eto pogledaj samo taj odnos, zene misle da ako samo namignu da mi moramo odmah skakati i to ona moze biti i odron, ali imace misljenje da je bolja od tebe. Zato i misle da im se sve treba placati, jer boze moj bogom su dane.

Ma to sve stap i po grbi.

Mislis kompromisnih, u prevodu onih koje ne uspiju uloviti keshijera i onda sebe uvere kako im je dobro i sa obicnim likom. Ali zato njemu puno vise torlocu, jer su sa njim nezadovoljne.

Strast u glavnom brzo prodje, a ljubavi cesto ni nema, nego postoji kao fikcija u ludoj glavi.

ja sinke imam vise godina nego ti..pa samim tim i vise prozivljenog..
tesko kupujem i garderobu zato sto ne volim da kupim bilo sta..mora bas da mi se dopadne..jos su mi zahtevniji kriterijumi za onu pravu osobu koju svako od nas nadje ili nikad ne nadje..
ali nisam iskljucila ljubav kao realno..i ne vidim je kao fikciju..
samo treba pratiti sopstveni kriterijum i ne prihvatati bilo sta samo da ne bi bio solo..
u tom slucaju je ljubav prava, a ne fikcija..
a strast traje onoliko koliko sami to hocemo ako je hemija bila prisutna..

ja sinke imam vise godina nego ti..pa samim tim i vise prozivljenog..
tesko kupujem i garderobu zato sto ne volim da kupim bilo sta..mora bas da mi se dopadne..jos su mi zahtevniji kriterijumi za onu pravu osobu koju svako od nas nadje ili nikad ne nadje..
ali nisam iskljucila ljubav kao realno..i ne vidim je kao fikciju..
samo treba pratiti sopstveni kriterijum i ne prihvatati bilo sta samo da ne bi bio solo..
u tom slucaju je ljubav prava, a ne fikcija..
a strast traje onoliko koliko sami to hocemo ako je hemija bila prisutna..

Od 100 ljudi jedan ce naici na osobu sa kojom ce biti u ljubavi. a to je onda vrlo retko i sto o tome pricati. Uglavnom se veza zapocinej tako sto on ima dobar auto a ona dobre sise, i opet se moze desiti da tu strasti nema, zato danas veze brzo pucaju. I meni su iskreno odvratne zene koje idu sa kurrca na ******, ali te su upravo te koje se ne mogu kvalitetno jebbat, jer njima niko ne odgovara, zato sto same ne mogu u nekom naci sebe. A takve ce danas ici sa jednim zbog auta, sutra zbog stana itd. I do 40 te budu prejahane kuje i onda nadju pavijana kojem prodaju pricu kako su imale samo 4 decka u zivotu. I di je tu ljubav?

zasto mislis george da je u kesu sve?
velika vecina ima nesto u glavi i zahvaljujuci tome zaradjuje potreban kes..rupice sluze za hemiju i emocije..

ne ne ne ne..ovo je klasicno kupovanje neke sitnine a ja kazem da ce se kad tad opametiti i krenuti ka vecem keshu..kad shvate da mogu mnogo vise od pica klope i voznje kolima

Od 100 ljudi jedan ce naici na osobu sa kojom ce biti u ljubavi. a to je onda vrlo retko i sto o tome pricati. Uglavnom se veza zapocinej tako sto on ima dobar auto a ona dobre sise, i opet se moze desiti da tu strasti nema, zato danas veze brzo pucaju. I meni su iskreno odvratne zene koje idu sa kurrca na ******, ali te su upravo te koje se ne mogu kvalitetno jebbat, jer njima niko ne odgovara, zato sto same ne mogu u nekom naci sebe. A takve ce danas ici sa jednim zbog auta, sutra zbog stana itd. I do 40 te budu prejahane kuje i onda nadju pavijana kojem prodaju pricu kako su imale samo 4 decka u zivotu. I di je tu ljubav?

pa znas sta..
ako ih takva sponzorusa prevesla sa takvom providnom pricom, onda i jesu pavijani i ne zasluzuju bolje..
ako je statistika i jedan u 100 na strani prave ljubavi, ko je trazi bice u toj statistici..
ko trazi sise, bice preveslan..

ne ne ne ne..ovo je klasicno kupovanje neke sitnine a ja kazem da ce se kad tad opametiti i krenuti ka vecem keshu..kad shvate da mogu mnogo vise od pica klope i voznje kolima

svaka roba ima svoga kupca..
ljudi u zivotu treba sebe da pronadju..
kad prvo sponznaju sta je ono sto je njima bitno, lako se sklope ostale kockice..
neko citavog zivota ostane gladan pored prepunog stola jer je alav..
to je odgovor i na pitanje koje je neko postavio - zasto su ljudima odbojne osobe koje jedu halapljivo..
ta prozdrljivost im unisti zivot..
a neko ume hedonisticki da uziva u komadu proje i kriski sira..
na kraju svi mi zavrsimo u 2m zemlje..i niko sa sobom ne ponese zlatne poluge..
ali mnogi ostave otuzan osecaj secanja na sebe kod onih koji ostanu..

pa znas sta..
ako ih takva sponzorusa prevesla sa takvom providnom pricom, onda i jesu pavijani i ne zasluzuju bolje..
ako je statistika i jedan u 100 na strani prave ljubavi, ko je trazi bice u toj statistici..
ko trazi sise, bice preveslan..

Po tome bi covek trebao izabrati zenu koju voli ali je ne moze torbat, jer mu je neprivlacna. Ali slazem se, to je cena ljubavi.

svaka roba ima svoga kupca..
ljudi u zivotu treba sebe da pronadju..
kad prvo sponznaju sta je ono sto je njima bitno, lako se sklope ostale kockice..
neko citavog zivota ostane gladan pored prepunog stola jer je alav..
to je odgovor i na pitanje koje je neko postavio - zasto su ljudima odbojne osobe koje jedu halapljivo..
ta prozdrljivost im unisti zivot..
a neko ume hedonisticki da uziva u komadu proje i kriski sira..
na kraju svi mi zavrsimo u 2m zemlje..i niko sa sobom ne ponese zlatne poluge..
ali mnogi ostave otuzan osecaj secanja na sebe kod onih koji ostanu..

Ma ti gresis ako trazis ispunjenje sebe kroz drugu osobu. Ja mislim da covek treba biti sretan sa sobom a sa drugom osobom uzivati i da niko nikog ne opterecuje. Nije nuzna sreca da moras sa nekim ostariti. Covek treba ostariti sa svojom unutarnjom srecom, a u toku zivota prazniti jaja, ali opet ne sa svakom koja mu naleti.

Po tome bi covek trebao izabrati zenu koju voli ali je ne moze torbat, jer mu je neprivlacna. Ali slazem se, to je cena ljubavi.

ne zezaj bre..da bi nekog zavoleo, mora prvo da ti bude privlacan..
ne mora da ima velike sesi :mrgreen:

Ma ti gresis ako trazis ispunjenje sebe kroz drugu osobu. Ja mislim da covek treba biti sretan sa sobom a sa drugom osobom uzivati i da niko nikog ne opterecuje. Nije nuzna sreca da moras sa nekim ostariti. Covek treba ostariti sa svojom unutarnjom srecom, a u toku zivota prazniti jaja, ali opet ne sa svakom koja mu naleti.

pa to i pricam..
kad pronadjes sebe, onda tek mozes miran da funkcionisis u paru..
ili citavog zivota udaras glavom o zid..

ne zezaj bre..da bi nekog zavoleo, mora prvo da ti bude privlacan..
ne mora da ima velike sesi :mrgreen:

pa to i pricam..
kad pronadjes sebe, onda tek mozes miran da funkcionisis u paru..
ili citavog zivota udaras glavom o zid..

E vidis recimo ti si meni super i to znas, ali evo sta mene ubija sad u ovoj prici. Ubija me to sto gubi jednostavnost. Te nadji sebe, pa si nadji baku, pa bakinu strinu. Ma trazim moj ******, ne zelim se opterecivati.

E vidis recimo ti si meni super i to znas, ali evo sta mene ubija sad u ovoj prici. Ubija me to sto gubi jednostavnost. Te nadji sebe, pa si nadji baku, pa bakinu strinu. Ma trazim moj ******, ne zelim se opterecivati.

nema sinke strine :lol:
ti nadjes sebe..
a onaj ko tebi odgovara naci ce se pored tebe ;)

Свака веза је продаја себе.. То је управо оно што сам ти ја рекао одавно кад си ти рекла да то није баш тако.. Зато мене то и не занима..

U vezi si drugačiji nego kada si sam, da.. Ali slobodan sam da kažem da sam bio bolji čovek kada sam pored sebe imao devojku koju volim.. Naravno daleko od toga da je svaka veza ljubav, mnogo je šljama vani, ali ono.. ne bih zavideo sebi da sam u tvojim patikama..

@tema
nevarrr! :lol:

Back