Prodaja

Свака веза је продаја себе.. То је управо оно што сам ти ја рекао одавно кад си ти рекла да то није баш тако.. Зато мене то и не занима..

Prodao ne, prilagodio da, mada neko ce reci nije sija nego vrat, ali prilagodjavanje je tu i tamo potrebno.

Prodaja je postati potpuno druga osoba, samo da bi zadrzali nekog.
Primera radi, imamo introvertnu devojku koja ne voli da izlazi, koja uziva u knjigama i inteligentim razgovorima, a da je decko ne bi sutnuo, ona ide sa njim po koncertima, letovanjima, prati modu, visoke stiklice i sl, iako mrzi to.

pa i nije, nekad kupis nekad prodas

У свакој вези губиш своје ја, а онда да би ти ублажили бедак слажу те да добијеш нешто шатро "ми".. Већу глупост нисам чуо.. И кад кажем да љубав не постоји и да је то све модерна пијаца ви ме осуђујете нешто, а на крају и сами дођете на "купиш и продаш" .. ;)

У свакој вези губиш своје ја, а онда да би ти ублажили бедак слажу те да добијеш нешто шатро "ми".. Већу глупост нисам чуо.. И кад кажем да љубав не постоји и да је то све модерна пијаца ви ме осуђујете нешто, а на крају и сами дођете на "купиш и продаш" .. ;)

ovo nije tacno

ja se cenjkam i pregovaram, prilogadjavam se al uvek znam sta je sta, al kupci su nemarni, polu mrtvi, hoce bas da te pojedu i isishu, ili nalepe u neku slikovnicu, onda odoh...
a mogu da se prodam, nije problem, ali hocu fer trampu

Kada se okrenete iza sebe i pogledate vase veze...da li vam se ikad desilo da ste zarad nekog ili necega "prodali sebe"? I sta sve vi licno podrazumevate pod "prodajom"?

Kada pogledam unazad, jel ja sam osoba, koja gleda unazad, znate, ne samo napred, onda vidim...da su mene "prodali" . I na tome, hvala. Šta ja lično podrazumemavm pod tim, nisam više "looda" kao nekad, pa da napišem, i pružim na uvid. ♥

Back