Prodaja magle na instagramu

cave man

Buduća legenda
Banovan
Poruka
29.314
cemu sluze samoreklamirajuce fotke na instagramu
koja se poruka time pokusava odasljati javnosti i kakva se povratna reakcija iscekuje i dal je bitno da i bude negativna samo da je bude
dal ce kad ta trenutacna iluzija splasne te fotke imati uopste neku vrednost ili su samo senzacionalisticke prirode

Instagram je zapišavanje sirotinje.Ljudi su progutali priču da je život provod 24/7 ili bi makar trebao biti a to ide na ruku jedino proizvođačima antidepresiva.
Realno se za 5-10% trenutaka može reći da su vredni življenja a sve ostalo rutina.Po Instagram-u se kače slike zimovanja,letovanja,novih kola,izlazaka...Niko ne kači slike gde ga drnda šef/kupuje salamu/vozi auto na servis/diže kredit/doručkuje jaja/čisti sneg pred kućom.To je svakodnevnica većine,takođe i moja.

Život se u velikoj meri prebacio na internet koji nam je omogućio da stvaramo svetove koji samo donekle imaju veze sa našim realnim životom. To su vam kao kečeri, oni su mišićavi i nauljieni, glume da se biju, mi ih gledamo, zabavljamo se i mi znamo da je sve to laž. Kečeri su naročito Facebook i Instagram, samo još da nam neko namigne sa: you know it's all fake, right?

a čemu sve to služi?
pa da se osećamo bolje.

Poslednja izmena:
Život se u velikoj meri prebacio na internet koji nam je omogućio da stvaramo svetove koji samo donekle imaju veze sa našim realnim životom. To su vam kao kečeri, oni su mišićavi i nauljieni, glume da se biju, mi ih gledamo, zabavljamo se i mi znamo da je sve to laž. Kečeri su naročito Facebook i Instagram, samo još da nam neko namigne sa: you know it's all fake, right?

a čemu sve to služi?
pa da se osećamo bolje.

mislis da bi lakse podneli bedu svakodnevnice
sto onda ne bi menjali svakodnevnicu umesto da se ususkavamo u iluzorne svetove

Hranjenje ega.
Otvoris oci ujutro, slika - 50 lajkova.
Odes do prodavnice slika - 60 lajkova.
Slikas dorucak - 20 lajkova
Blejis dosadno ti - 20 lajkova
Teretana - 30 lajkova
Nocni provod - 45 lajkova

Dnevno 225 lajkova, potvrda nase vrednosti.
Hrani to ego lepo, osecamo se na vrhu sveta. A sad, da li smo toliko mizerni da nam trebaju lajkovi i to na stotine njih na dnevnoj bazi da bi se osecali bolje u svojoj kozi, pa pitanje je.

Ne služe bilo čemu, osim trendu kom se mnogi prepuštaju radi sopstvenog ega (pomankanja sigurnosti).

Insta-opsesija.

meanwhile-on-instagram.jpg

POSTING FOOD ON INSTAGRAM HAS BECOME AN OBSESSION

Od ovoga najvise profita ce imati ljudi koji prodaju mob. telefona, kaoi profesionalne foto-aparate uz, naravno, programere raznoraznih photo-editing software-a.

Postoji gomila tutorijala za pravljenje slika na instagramu, kao i racionalizanja zasto je profesionalna (cesto analogna) kamera daleko bolja od digitalne na telefonu...

https://www.bhphotovideo.com/explor...amera-will-help-you-stand-out-crowd-instagram

I to gotovo sve iskljucivo kao hobi. Inace jedan od nacina za zombificiranje sopstvenog zivota.

Poslednja izmena:
Hranjenje ega.
Otvoris oci ujutro, slika - 50 lajkova.
Odes do prodavnice slika - 60 lajkova.
Slikas dorucak - 20 lajkova
Blejis dosadno ti - 20 lajkova
Teretana - 30 lajkova
Nocni provod - 45 lajkova

Dnevno 225 lajkova, potvrda nase vrednosti.
Hrani to ego lepo, osecamo se na vrhu sveta. A sad, da li smo toliko mizerni da nam trebaju lajkovi i to na stotine njih na dnevnoj bazi da bi se osecali bolje u svojoj kozi, pa pitanje je.

Kapiram sta hoces da kazes, s tim sto mislim da toliki broj lajkova imaju javne licnosti i slicni korisnici. Regularni korisnici nemaju ni toliki broj pratilaca, niti ti koji ih prate lajkuju svaki dan svaku fotku,a i ne izbacuju fotke svakodnevno.

cemu sluze samoreklamirajuce fotke na instagramu
koja se poruka time pokusava odasljati javnosti i kakva se povratna reakcija iscekuje i dal je bitno da i bude negativna samo da je bude
dal ce kad ta trenutacna iluzija splasne te fotke imati uopste neku vrednost ili su samo senzacionalisticke prirode

Insta profil dece ultra bogatasa na Instagramu.
Natpis na majici "prestanite da budete siromasni" .
Dave se u alkoholu,divljanju,besan nakit,kola,sve besno,bahato.
Izgleda "sjajno" a nesrecu tih mladih i tamnu stranu posedovanja toliko para matoraca nigde ne pokazuju - veoma jasno vidljiva svima sa zivotnim iskustvom.
Najbogatija porodica na zemlji javno nema ih nigde,nema ni njihove dece na profilima interneta - oni su zaista bogati,ne moraju da se dokazuju niti imaju potrebu za tim.

Iz isfoliranih fotki vristi ocajanje,tuga,patnja,nesreca,bol ili umisljenost,tripovi,sve zavisi.

Ljudi koji to rade zbog posla su nesto drugo.

ok, hrane ego.
ali šta ćemo sa ljudima koji tamo imaju mizerno lajkova?
koliki su usamljenici, tamo postaje još očiglednije i lako merljivo brojem lajkova i komentara.

prvo ti popularni likovi i ribe idu na živce svojim poziranjem i pozitivnim reakcijama koje im pristižu, a onda te masa bičuje ignorancijom kad sam nešto postaviš.
ali, tako ti i treba, šta jedan samotnjak traži u krdu? možda ne znaš da si samotnjak?zato krdo zna i naučiće te.

Back