Prodaja izrekica i pusica i kisica....preko porukica

Tuzni_patak

Elita
Poruka
18.247
Plasiran odgovarajuci odgovor danas zenama cini sve.
Mozete biti glup ko noc, los kao baraba, ali ako plasirate video i narocito titl , na vrhu ste.

SMS cavrljanje, porukice na raznim sajtovima, mejlovima...skoro sve elektronsko nebo je u tim kratkim porukicama...

Cak imamo i kolekcionare, jer totalno je nebitno da li je orginalno ili ne,vazno je plasirati ga kad treba i stalno ozivljavati senzaciju....

------------------------------------------------------------------------
Kao posledica tog dosaptavanja sa dusom, trazi se neka vrsta intelektualne kompatibilnosti.
Cak je stetno plasirati jake misli, jer se primalac nesvesno ili svesno stavi u neravnopravan polozaj nizeg kreativnog ispoljavanja, a ego je cudo....mora sve 50% 50%...

Najbolji nacin uzbunjivanja na ovaj nacin oformljenih ozbiljnih veza je promena nivoa u tim porukicama....Promena intelektualnog nivoa je ogroman signal za alarm, haos nastupa...promena ucestanosti takodje kao nesto govori, ...promena tajminga, , pa i promena inteziteta mora biti uskladjena sa sopstvenom vizijom toka veze i krivice u vezi...

Da , sitne porukice postaju treci igrac, drugarica,komsinica, kojoj se moze dati naslutiti sta je problem, a da se problem ne postavi kroz razgovor...

Dobro ili lose?
Kad su svi tako metiljavi i intelektualno i voljno i duhovno , onda je mozda i bolje preko tih rukavica komunicirati...

Temom samo obradjujem jedan genijalan nacin samopomoci onih koji bi ovako kroz standardne kriterijume vrednosti, i sebi i drugima izgledali mnogo bezvrednije...

P.S. Uopste ne prolaze porukice tipa Ti si moje sunce, a muski odgovor, Sijam za moje cvece....koje nose skrivene hijararhijske i cak vulgarne insinuacije oko zalivanja....

Meni je to potpuno fantastichno, ponekad sam zaista poeta i nebrojeno puta sam svojim umotvorinama odushevio kako prijatelje tako i prijateljice, pa i ljubavnice i devojchice. Nikada nisam mogao da nateram sebe da nosim notes i olovku u dzhepu, redovno mi se deshava da mi padne na pamet neshto prelepo, izuzetno duhovito, romantichno, zabavno itd. I netjete verovati delimichno sakupljam sve to, mogu da postujem to bi bilo bash fun. Ne bih da ulazim u ta tvoja tumachenja, to mi je pomalo bezveze jer ljudi nisu isti, komuniciram sa ljudima sa kojima se razumem u potpunosti tako da nema mesta sumnjichavosti i merenju ega ili chemu vetj. Jao ma postovatju pa zakljuchite sami. Uostalom to se deshava i na forumima, zato i idem na forume, volim da pishem. Vrlo chesto zadivim sebe onim shto sam napisao, malochas sam prochitao svoj komentar i pomislio "jeeebote jel mogutje da sam ovo ovako dobro rekao". Vetjina poruka pisana je drugarima, devojchice nek chuvaju njihove (:

Netju vishe da ti pishem, niti na te ja da mislim, opusteo si srce moje, sedim i suze brishem.

Priznaj mi, molim te mi reci, budi chovek i slobodno kazhi. Bulija je dobar, ali ja sam bolji, ko je tvome srcu drazhi?

Narodno predanje govori o stvorenju koje zhivi u jarugama, mrtvajama, uvalama i koje kakvim budzhacima. Chovekoliko bitje crne rundave dlake, retko napushta skrovishte. Meshtani ga zovu Luka.

Ponekad prodjem pokraj tvoje kutje, ne zato shto me put tamo nosi, vetj shto zhelim da osetim tugu. Pognem glavu i gurnem ruke dublje u dzhepove, krajem oka ugledam crvenu ogradu, uzdahnem i shutnem kamen na drumu.

Pet uragana da duva deset dana,
shest poplava nakon sedam pozhara,
ne mogu se meriti sa sekundom tvoga pogleda.

Falio te Falus na sva usta, kazhe bez tebe glava mu je pusta.

Sline : tople, meke, slane, fine.

Sve shto osetjam to su sline,
da su slatke kud bih od miline.

Ujedinjene veverice protv zimske nestashice! Iskopajmo leshnike!

Ko posti polomim mu kosti !

Srce lupa mi sve jache, hotju kolache, hotju kolache.

Penis nije zhut,
penis nije kiseo,
sisao si isti
onom shto ti pisao.

Hej zemljache, brate, rodjo,
seti se kako si penis glodjo.

Budi moja masna ponjava, bitju tvoja svinja izgladnela !

Ponekad, vetar me na tebe seti.
Taj vechiti skulptor svega postojetjeg.
Ponekad, zemlja me na tebe seti.
Ta stamena osnova kraja i pochetka.

Zuje muve, sunce sija, dan je divan a s njim i ja.

Kad ti krv line iz nosa, kad ti opadne sva kosa, kad se budesh tresao na podu, kad ti infuziju u venu bodu. Ja tju i dalje biti tvoj prijatelj.

Ako te izgubim, ima da poludim, u alkoholu utopim, teshku glupost napravim. Milutine, zhivote moj.

Znash ono kad *****sh, pa si u nedoumici dal je sve izashlo, osetjash kao da nije al natezanje ne daje plodove. Pa sedish 5min i kao pokushavash, al evo gotovo.

Ko saljaku rakija, ko devojchici shibica, ko zhenama serija, ko Gagi u la la, ko bilderu plavusha, ko ispod mog amrela ela ela e e e.

Zemljopis Neveni - A kakva je ta Nevena? Mistichna ko Indija i divlja ko Afrika, lepa kao Francuska daleka ko Kanada, i mada je Rusija od svih najvetja, ipak je Nevena vishe kao Shvajcarska.

Narodnjak neveni - Zavela ne Nevena svojom igrom leptira, ah prokleta sudbina i te ochi andjela, dao bih zhivota dva za tren u njenim krilima.

Tko zeva zlo ne misli, zato valja ljude buditi.

Iz rake koju shakama svojim sebi iskopa, gledao je Goran gde po nebu ptice krilima sunce miluju. Kasno, kasno za beg, jer troshne su ivice ponora.

Zapitaj se Gorane, krila svoja u lance tjesh okovati, a kad prikovan za zemlju o nebu budesh snevao bitje kasno.

Experiment koliko huljenja mozhe stati u shto kratju poruku - Tamo daleko gde cveta limun zhut, tamo je Isus Hristos ***** prvi put.

Oooo Nedjo, sneg prekri staze kojima smo nekad hodili, mraz skinu smehe sa lica ljudi koje smo delili, o Nedjo.

Ne mogu da, da, da , da, da se porede, tumor i male boginje s upalom tvojih janika, nazebla i promrzla.

Kazhu ovi stariji kasteri da haste pomazhe pri varenju i pojachava imunitet, a lightning bolt tera zle duhove.

Sve chestitke tebi i tvojoj materici.

To je samo deo, doooosta toga nisam sachuvao, a dosta nisam kopirao jer nema puno smisla osim onima kojima sam slao. Ponovo kazhem, meni je cela ta pricha potpuno superishka.

Back