Procenjivanje

Znaci naravno. Od 500 zena u mom zivotu, samo bi jedna mogla biti majka moje dece. Nije ni najlepsa, ni najpametnija, ni najbogatija, ali je kompletna, i njeno srce nema ni jedna.

To je bila zena mog zivota.

Sada mora da kupim hajabusu.

Volela bih da bar petina bude odgovor na temu u medjuvremenu sta pisete ne zanima me. :lol:
Stalno slusam da zene procenjuju muskarce po novcu, sposobnosti, novcu, ambicioznosti, novcu, koliki mu je :mrgreen:
Zanima me da li devojku sa kojom ulazite u nesto ozbiljnije (vezu, zajednicki zivot, nesto da lici na vezu, buducu majku svoje dece, sve zavisi koliko vam je i sta ozbiljno) procenjujete samo na osnovu si.sa i guze? :lol: :rumenko:
Nebitno vam je da li ima fakultet ili osnovnu skolu, onako najiskrenije , da li ima dobru platu, kakva je osoba? :zper:
Da cujem i to pa mogu da mrem :hvala:

Oni nesvesno procenjuju guzu i sike samo zato sto na taj nacin procenjuju koliko je ta zena sposobna da im radja.To je nauka dokazala.Nista im drugo i nije preterano vazno :kafa:

ne treba da trazis tekst..i na lepenskom viru iskopine govore o tome..
to je ista stvar kada vi u vreme ovulacije gledate muskarce sa jakim vilicnim kostima maljave..
koje u nekim drugim danima ni pogledale ne bi...
instikt odrzanja

Nisam znao ,zanimljivo ...:ok: Inace nikad nisam na to obracao paznju ...
Eto vidis kako je forum koristan? :lol:
ne treba da trazis tekst..i na lepenskom viru iskopine govore o tome..
to je ista stvar kada vi u vreme ovulacije gledate muskarce sa jakim vilicnim kostima maljave..
koje u nekim drugim danima ni pogledale ne bi...
instikt odrzanja

Ja to znam,htela sam njemu da pokazem.. ali posto nas je sada dvoje koji znamo o tome,nema potrebe za tekstom;)

Back