Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 234.951

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Volela bih da bar petina bude odgovor na temu u medjuvremenu sta pisete ne zanima me.![]()
Stalno slusam da zene procenjuju muskarce po novcu, sposobnosti, novcu, ambicioznosti, novcu, koliki mu je![]()
Zanima me da li devojku sa kojom ulazite u nesto ozbiljnije (vezu, zajednicki zivot, nesto da lici na vezu, buducu majku svoje dece, sve zavisi koliko vam je i sta ozbiljno) procenjujete samo na osnovu si.sa i guze?![]()
Nebitno vam je da li ima fakultet ili osnovnu skolu, onako najiskrenije , da li ima dobru platu, kakva je osoba?
Da cujem i to pa mogu da mrem![]()
Oni nesvesno procenjuju guzu i sike samo zato sto na taj nacin procenjuju koliko je ta zena sposobna da im radja.To je nauka dokazala.Nista im drugo i nije preterano vazno![]()
Zezas ??![]()
Ne,ozbiljna sam.Zato muskarci radije biraju zene sa sirim kukovima jer to kao ukazuje na plodnost.***,radjena su neka istrazivanja na tu temu.
Pokusacu da nadjem neki tekst o tome.
ne treba da trazis tekst..i na lepenskom viru iskopine govore o tome..
to je ista stvar kada vi u vreme ovulacije gledate muskarce sa jakim vilicnim kostima maljave..
koje u nekim drugim danima ni pogledale ne bi...
instikt odrzanja
Eto vidis kako je forum koristan?Nisam znao ,zanimljivo ...Inace nikad nisam na to obracao paznju ...
ne treba da trazis tekst..i na lepenskom viru iskopine govore o tome..
to je ista stvar kada vi u vreme ovulacije gledate muskarce sa jakim vilicnim kostima maljave..
koje u nekim drugim danima ni pogledale ne bi...
instikt odrzanja
Eto vidis kako je forum koristan?
Ja to znam,htela sam njemu da pokazem.. ali posto nas je sada dvoje koji znamo o tome,nema potrebe za tekstom![]()
pa bar nekako
Neces moci da spavas od kafe![]()
Da,a realno ne vereujem da neko i dolazi sa drugim ambicijama ovde ....![]()
Hahahaha,ti si jos jedan koji mi je to rekao
Hocu,ne brini![]()
Hahahah,skoro svi dolaze sa upravo tim ambicijama koje si precutao![]()
aha,znamhehe ,vidis kako su ljudi brizni![]()
Realno ,ja zaista nisam dosao tim povodom ,bas naprotiv ...Nekad se malo zezam ,ali ne mislim nista dvosmisleno ....![]()
I ja ,skoro uvek,mozda cak i bas ,bas uvekaha,znam
Ma ok,salimo se malo..nisam ni ja...,mada sam skoro uvek dvosmislena![]()
i ja mislim ...![]()
e tako,bas mi je drago da se razumemo..Idem sad,popila sam kaficu pa trebam i da spavam malo
Laku noc![]()
ako je do 25-te pročitala 100 knjiga ima velike šanse)))))