procene oko mundijala

Mišoni ima odličan recept za pripremanje ovog oktopoda :hahaha1:
Hobotnica na srpski način

Sastojci:

1 malo prase (do 15 kg )
1 veća hobotnica (cca 2 kg )
krompir

Priprema:

Dok se prasence vrti na ražnju, hobotnica se kuva sa krompirima u puno vode i posoljeno. Kad je hobotnica gotova, a prase ispečeno, izvade se krompiri, voda prolije, a hobotnica baci mačkama i kerovima, da ne zaj**avaju dok se jede. Prase servirati uz hladno pivo.

Hobotnica na srpski način

Sastojci:

1 malo prase (do 15 kg )
1 veća hobotnica (cca 2 kg )
krompir

Priprema:

Dok se prasence vrti na ražnju, hobotnica se kuva sa krompirima u puno vode i posoljeno. Kad je hobotnica gotova, a prase ispečeno, izvade se krompiri, voda prolije, a hobotnica baci mačkama i kerovima, da ne zaj**avaju dok se jede. Prase servirati uz hladno pivo.

nenadjebivo
odlično :rotf::rotf::rotf:

Nemci su se iz petinih zila trudili da izgube, ali im nije poslo za rukom.

Nemacki selektor je eliminisao sve iz napada koji mogu da daju gol, u odbrani je napravio najvece moguce rupe, urugvajsku devetku i najopasnijeg igraca Suraeza niko nije cuvao - i opet nista!

Nemci su igrali u rangu jedne drugoligaske nemacke ekipe...

Al nece pa nece.....Samo sam cekao kada ce Ozil dati Nemcima autogol....

A lepo je dogovoreno u FIFI da medju prvih tri MORA biti jedan iz Latinske Amerike.....

Nemci su se iz petinih zila trudili da izgube, ali im nije poslo za rukom.

Nemacki selektor je eliminisao sve iz napada koji mogu da daju gol, u odbrani je napravio najvece moguce rupe, urugvajsku devetku i najopasnijeg igraca Suraeza niko nije cuvao - i opet nista!

Nemci su igrali u rangu jedne drugoligaske nemacke ekipe...

Al nece pa nece.....Samo sam cekao kada ce Ozil dati Nemcima autogol....

A lepo je dogovoreno u FIFI da medju prvih tri MORA biti jedan iz Latinske Amerike.....

pazi ovog..............ajoj..........

Lepo sam ja juče rekao da će utakmica za 3. mesto biti mnogo bolja od ove finalne. Ovo je sranye, a ne igra. Tako je to kada dve šupačke ekipe dođu u finale. Da su kojim slučajem Nemci bili u finalu, sada bi sve prštalo.

:mrgreen:

4072857019_b0905fe70c.jpg

Veceras ce biti na pola koplja :mrgreen:

:mrgreen:

Слушај шта ти чика Пресретач каже. :mazi:

de nadjoshe ovog mentola engleskog da sudi
nivo sudjenja 4.srpske seoske
englezi osim shto su totalno retardirani za bilo koji sport pa i fudbal imaju i mentalno zaostale sudije
al lobi im yebe pa ne pushta...mora englez da sudi kad su vec fudbaleri 0

Back