Дон
Buduća legenda
- Poruka
- 29.455
Ma te duge dijagonale su čista budalaština. To radi samo ekipa koja nema nikakvu ideju kako da izgradi napad, pa ide logikom, napucavaćemo, pa šta Bog da.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
За кога навијате соколови? За швабе? Citam izjavu Antare,kaze covek da smo dobro igralijeb.te koju je taj covek utakmicu gledao
a taktika mu je u prvom poluvremenu bila fantasticna ,udri loptu napred,pa ako je slucajno neko primi ok,ako ne, udri opet
aKrasic je posebna prica,sta je ona radio na pripremama ,nije mi jasno,ali danas nije ni jednu loptu primio kako treba
![]()
Deki nije bio loš, napravio je nekoliko opasnih pasova, ali Pantelić svaki put gubio duel.
Obrezani, idi komentariši svoju reprezentaciju albanije, mani ti nas i naš fudbal.
Ma te duge dijagonale su čista budalaština. To radi samo ekipa koja nema nikakvu ideju kako da izgradi napad, pa ide logikom, napucavaćemo, pa šta Bog da.

Види ујаке што се радују туђој несрећиЗа кога навијате соколови? За швабе?
![]()
Frflj, frflj....srpski fudbal? To je oksimoron.
Pa, "Danke Deutchland" je još uvek na snazi. Ne zaboravljaju oni tako lako ko im je stvorio državu.
Jeste, ali vi ne igrate ni u cirkusu....
Idi maltretiraj ogledalo svojim izgledom, nas zaobiđi.
Ovde si izrekao toliko gluposti, da treba otvoriti temu posebno za tebe....
Ti si bio od marinca, do srpskog dobrovoljca, šta si danas ?

Daj ti takvu loptu dobrom igraču pa ćeš vidiš dali su to budalaštine![]()
Ali Pantelić je kritičan... obrati pšažnju duel, visoka lopta na njega, a on ni ne skoči![]()
Pa, "Danke Deutchland" je još uvek na snazi. Ne zaboravljaju oni tako lako ko im je stvorio državu.

Jeste, ali vi ne igrate ni u cirkusu....
Idi maltretiraj ogledalo svojim izgledom, nas zaobiđi.
Ovde si izrekao toliko gluposti, da treba otvoriti temu posebno za tebe....
Ti si bio od marinca, do srpskog dobrovoljca, šta si danas ?

.......latentni srbin ,hteo bi al mu ne damo ...........![]()

Без шваба и осталих тутора су мали и малтретирани. Са њима се осећају јаче, ко да су на светском првенству![]()
vi cirkusanti gubite i od amatera iz novog zelanda..
imali smo mi drzavu kad vi jos niste bili ni zamisljeni.ali,nije tema,moj cincarski prijatelju..![]()
Druge ekipe imaju ekstra dobre igrače, pa ipak izvode napade preko srednje linije. Treba igrati raznoliko, prema trenutnoj situaciji na terenu, a ne gurati uvek jedno te isto.
A, Pantelić... Šta reći? Običan maneken.
imali smo mi drzavu kad vi jos niste bili ni zamisljeni.ali,nije tema,moj cincarski prijatelju..![]()

Ja srbski dobrovoljac? Ma ne bi ti se ja prijavio u dobrovoljce ni za šta, imam mozga za razliku od nekih.![]()
mi smo tukli svabe i po nekoliko puta,u nogometu.vi cirkusanti gubite i od amatera iz novog zelanda..
![]()
a ti bi opet u solarijum?Daj izdrzi par sati da ne provociras....![]()

Nemoj sada da ti citiram tvoje postove, ti si i zaboravio šta si lagao ?

Pa njegova taktika je da ide preko Krasica i Jovanovica...to mu je taktika odavno...ali to vec i ptice na grani znaju pa je Rajevac udojio tu dvojicu i oni se nisu videli pa je ovim nasim slepcima ostalo samo da nazuvavaju loptu napred posto drugacije nisu znali da je prenesu posto sredina terena sa Stankovicem i Milijasem nije ni za k.urac.
samo je problem,sto mi posle Piksija i nemamo vise kod nas pravog veznog,tek treba da ga iskopamo od nekud,mozda ce to mali Ljajic preuzeti tu ulogu na sebe za koju godinu,a do tada...dzokaj loptu napred,pa sta bude 
Ја те питам за кога навијаш на СП а ти ово зовеш одговором... Помислио би човек да си Хрват![]()
ovakva okupljalista su naidalenija za "dabogda komsiji crkla krava".i vi bi nama,da smo u slicnoj gabeli,da se nelazemo.nashi smo,znamo se...![]()