procene oko mundijala

Spanci su se usrali, povukli su drugog napadaca (Torres) i izasli sa samo jednim spicom.

Dakle, imali su jednog spica (Villa), tri ofanzivna vezna (Xavi, lijevo Iniesta, desno Pedro) i dva tzv zatvaraca iza njih (Busqets, Alonso), te cetiri u odbrani i Casillas.

Vezni red je dakle cinilo pet ljudi, zato su im i sakrili loptu, nikakvo cudo. Zauzvrat je tekma bila negledljiva. Nijemci su vidjeli da ne mogu kroz sredinu pa su probali dugim loptama, a to nije njihova igra. I pusiona.

Pa i Svabe su igrale sa jednim napadacem. :D

Spanija ima ozbiljnog trenera a ne ko Argentina sto je debila postavila za trenera. Covek postavio taktiku i Nemci su bili nemocni. Jedino je bilo pitanje vremena kada ce da popiju gol a samo slucajno su mogli da ga daju.

Pa i Svabe su igrale sa jednim napadacem. :D

Spanija ima ozbiljnog trenera a ne ko Argentina sto je debila postavila za trenera. Covek postavio taktiku i Nemci su bili nemocni. Jedino je bilo pitanje vremena kada ce da popiju gol a samo slucajno su mogli da ga daju.

U 14-toj minuti tekme frendu s kojim sam gledao rekao sam da je samo pitanje momenta kad ce Spanci dati gol i da ce tekma zavrsiti 1:0 za njih.

Spanci su ionako bili najveci favoriti.
Jedini koji mogu da ih pobede su Nizozemci. Svajcarci se ne racunaju, ono nije pobeda, vec dokaz da je fudbal glupav sport gde moze da pobedi ekipa koja je igrala 2435 puta gore.

Jedino mi je krivo sto kokainski zavisnik nije usao u polufinale, pa da vidi ponizenje koje bi njegove zvezde dozivele od Spanaca. I to sve zbog toga sto kokainski zavisnik zna trenerski posao isto koliko ja znam da plesem na baletskoj sceni.

Back