"Kriegsverdienstmedaille" = Medalja za vojne zasluge. (Varijanta za civile)
Medalja vredi MAKSIMALNO 20 €.
Medalja vredi MAKSIMALNO 20 €.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa moguce da je u pitanju ampir, to je stil carske Francuske, ali bez slike tesko je reci bilo sta.Da li neko zna koliko otprilike moze da kosta stilska trpezarija ( sto, 4 stolice, vitrina) stara vise od 200 godina, drvo mesano - hrast i visnja. Takodje su u kompletu s dva ormana za spavacu sobu, koriscena su prilikom snimanja filma "Gospodja ministarka", verzija Soje Jovanovic. Veliki sto s ogledalom s mermernom plocom i mala natkasna s mermernom plocom su komplet za spavacu sobu. Covek koji je pre nekoliko godina restaurirao ovaj namestaj rekao je da je to ampir stil, neki neo-dojc ili tako nesto, vise se ne secam. Namestaj je radjen u tadasnjoj Ugarskoj. Hvala za informacije, ako se neko razume.
zavisno jel mk II ili mk III kalibar .380 ili .450 dosta slabi kalibri ja sam moj mk II cal.380 prodao 500€ u vrlo dobrom stanju sacuvan 90% sa svim izvornom natpisima a m24 se krece oko 70-80€
M-24 sam nasledio od oca, ne znam dali je bruniran ali je u odlicnom stanju i do pre 4 godine je bio u funkciji u lovu kao lov karabin , svi su delovi orginalni i cev je u rel. dobrom stanju, takodjer su oznake cirilicom i vidi se grb kraljevine i oznaka modela, a na svakom delu je otisnut broj. Sto se tice vrednosti to ja pitam Vas, vi procenite pa cemo razgovarati. Hvala za informaciju o brovingu, to je isto nasledje i moja je pretpostavka bila da je iz 2 sv rata. recite nefto o enfildu ,ako znate i koja je njegova vrednost.Besprekoran je, cev se sija kao nova i svi delovi su sa brojem, ima i grb UK sa godinom, utisnut je sa desne straneBrowning koji ciju sliku ste prilozili je proizvod FEG Madjarska, radjen je poslije drugog svjetskog rata; kalibar je 7;65 i ne spada u kolekcionarska oruzja.
Dajte svoju ponudu za koliko bi prodali Karabin M24. Vrlo mi je bitno da oruzje nije naknadno brunirano; da su svi dijelovi na njemu originalni, (sve oznake moraju biti cirilicom); da je na njemu originalna oznaka - grb Kraljevine jugoslavije; da se svi brojevi na svim dijelovima poklapaju i da je cijev iznutra u sto boljem stanju.
Pozdrav