Procene antikviteta

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Obrati paznju na godinu proizvodnje( ispod drske).
To sto su ga nacisti koristili ne znaci da su ga oni i pravili...
Trebao bi da ima neku konkretnu vrednost
Najbolje je da se odnese u neki muzej rata ili istorije na procenu, mozda ga i oni kupe...

imam neki stari porcelan
nekoliko vazna
i tanjira nosila sam ih na sajam,izlozila
i jedan umetnik ikonopisac jednu vaznu je uzeo i gledao je pola sata i divio se
rekao je nemojte ovo da prodajete ovde
zna li neko ,,gde bi mogla da proverim pravu vrednost ,,ovoga sto imam

kolika bi mu otprilike bila cena? posto posedujem jedan iz drugog svetskog rata

PPK.jpg

German Walther PPK, issued to Gestapo and police. Adolf Hitler owned two PPK's, one of which featured an ivory stock with the initials "AH". He used his 7.65 mm PPK along with a cyanide capsule to commit suicide in April 1945. British spy hero James Bond was issued a PPK in lieu of his favored Beretta due to the increased hitting power of the PPK. Today he would most likely be using a Glock!

Imam jednu sekiru iz mladjeg kamenog doba,fino ocuvana i bas ista kao one u knjigama za istoriju.Nadjena na nekom nepoznatom lokalitetu pre nekih 80 godina.Moj deda je nasao.Interesuje me da li neko zna gde mogu da je prodam i koliko to moze da vredi.Hvala :)

Posjedujem (sve su novcanice papirne) 2 njemacke marke,ne pise godina ali ima kukasti krst; 10 italianskih lira iz 1935 godine; 1000 hrvatskih kuna iz 1941 godine i uputnica u vrijednosti od 2 perpera iz 1914 iz Kraljevine Crne Gore.Interesuje me kolika je vrijednost ovom novcu,ako neko zna ili gdje bih mogao provjeriti.Unaprijed hvala.

Da li neko zna koliko se krecu cene bayardovih pusaka? Nasledio sam jednu od dede a cuo sam da su vrlo retke pa me zanima da je prodam... Bio bih vrlo zahvalan za bilo kakvu informaciju (ako znate i gde bih mogao dobiti informacije)

Možda čovek nije upućen. Nije dovljno da kažeš da je puška marke "Bayard", moraš da navedeš tačno koji je tip, i da snabdeš ljude slikama.

Koliko znam to je belgijska firma koja je proizvela preko milion komada najrazličitijeg oružja, pa naziv "Bayard" sam po sebi ne pomaže mnogo bez dodatnih oznaka.

Back