Procena.

Ево на пример.. Којот не дозвољава себи да му се деси грешка у процени.
Он за сваки случај сваку жену ''процени'' исто.. и онда чека да сама крене да пише причу о себи..:lol:

Nije nužno samo za žene, ali mi se ne otvara na drugom podforumu.
Koliko dobro procenjujete ljude? Što sam starija, sve slabije. Umesto obrnuto. Uopšte više ne verujem svojim procenama. Čim za nekoga pomislim da je super, mora nešto da se dogodi da mi pokaže da je skot (bilo žena bilo muškarac). I događaji. Mislim da sam nešto zeznula, a ispadne super ili da sam negde ok prošla, a dočeka me "šamar". Više uopšte ne verujem svojim procenama. Da li ej ovo samo neka faza ili da smatram da sam izgubjena? Imate li iskustva sa pogrešnim procenama ljudi i situacija?

Dobro.
Prilično dobro...

Da li je to tebi samo faza? Pa ne znam... možda si umorna, neskoncentrisana, možda tvrdoglavo hoćeš nešto pa si razočarana onim što vidiš ili dobijaš... A možda je ipak potrebno da se opustiš i ne razmišljaš mnogo o tome... a mene baš zanima taj ,,šamar" : )))
Šta si to uradila, ajd reci? : )))

Išao sam na trg ptica
I kupio sam PAPAGAJA
za tebe
Kojice moja : )
Оно што купиш је твоје. Као на пример тај папагај..
и увек иста прича...:roll:
Јел то беше шаблон или шабан..:think: ма.. све једно..:lol:

Apropo teme o proceni, koja mozda ima a mozda i nema veze sa dole navedenom temom :)

gazela
Registrovan korisnik

Učlanjen: 06.05.2007.
Poruke: 7.108 Re: Koji način je najbolji za upoznati ljude kakvi su zaista?

--------------------------------------------------------------------------------
...Ali najbolji nacin procenjivanja ljudi je posmatrati kako se ponasaju prema drugim ljudima oko sebe...Jednog dana takvi ce biti i prema tebi....
Takodje - reakcija koju jednom pokaze deo je njegove licnosti i to ce ispoljavati prema svima i u svakoj situaciji...
Na primer: ko te jednom slaze - slagace te opet jer je to deo njegovog karaktera. A ta osobina lazljivosti povlaci sa sobom citav niz losih osobina, koje su se formirale kako bi podrzale odredjenu laz (lazi)...Prati njegov (njen) pogled dok razgovara ili radi nesto, pokrete rukama, nacin na koji komunicira sa ljudima oko sebe, kako komentarise druge ljude... I sitnice otkrivaju coveka jer na njih ne obraca paznju...
U sustini iz pogleda se prepoznaje licnost - za one koji umeju da posmatraju...

@ Šta je "beda", Treća? :) Objasni.

Lepo razmishlja ova gazelica...zapanjujuce...
Procena...hmmm...po meni postoje samo IN i OUT projekcije osobe...a procena bilo dobra ili losha, je samo izgovor za ne vladanje veshtinom IN i OUT projekcije...

Apropo teme o proceni, koja mozda ima a mozda i nema veze sa dole navedenom temom :)

gazela
Registrovan korisnik

Učlanjen: 06.05.2007.
Poruke: 7.108 Re: Koji način je najbolji za upoznati ljude kakvi su zaista?

--------------------------------------------------------------------------------
...Ali najbolji nacin procenjivanja ljudi je posmatrati kako se ponasaju prema drugim ljudima oko sebe...Jednog dana takvi ce biti i prema tebi....
Takodje - reakcija koju jednom pokaze deo je njegove licnosti i to ce ispoljavati prema svima i u svakoj situaciji...
Na primer: ko te jednom slaze - slagace te opet jer je to deo njegovog karaktera. A ta osobina lazljivosti povlaci sa sobom citav niz losih osobina, koje su se formirale kako bi podrzale odredjenu laz (lazi)...Prati njegov (njen) pogled dok razgovara ili radi nesto, pokrete rukama, nacin na koji komunicira sa ljudima oko sebe, kako komentarise druge ljude... I sitnice otkrivaju coveka jer na njih ne obraca paznju...
U sustini iz pogleda se prepoznaje licnost - za one koji umeju da posmatraju...

@ Šta je "beda", Treća? :) Objasni.

to je ok. ali koliko ti vremena treba da nekoga posmatras i izgradis misljenje o njemu, da bi video da li ce ti odgovarati,,,,u sustini mislim da je ljude tesko proceniti, pre sam mogla lakse odrediti ko je kakav, danas ne,,umesto da je obrnuto...nekako danas svi lose glume, covek se izgubi,,,mislim mozes proceniti neke osnovne karakteristike na brzaka, ali sustinu ...tesko, i u danasnje vreme steci nekog novog prijatelja mislim da je teska stavka, sto pre nije bio problem, odes u nepoznat grad i upoznas nove ljude bez problema.Ne svidja mi se sto je tako, ali tako je.Danas je aktuelnije podmetanje nogu drugome, nego da budes prijatelj, to je ipak lakse.

Оно што купиш је твоје. Као на пример тај папагај..
и увек иста прича...:roll:
Јел то беше шаблон или шабан..:think: ма.. све једно..:lol:
Ovaj put nije, papagaj je bio poklon. I bio je žensko. Papagajka. Šabanka.

Al' tebi je i onako svejedno.

ma ja vise uopste ne procenjujem...ljude shvatam kao roling stone..ali koji se sporo okrece..i sretnes ga u nekom momentu, vidis jednu stranu..ono kao odusevis se i svasta..a on se onda okrene i ti se nesto sokiras..
mnogo vremena treba poznavati nekog da bi bio siguran u nesto..a opet, ako gledam sebe..ja nisam ni nalik onoj od pre deset godina..u necem jesam, ali u drugom nisam..i sta nekom znaci sto me dugo zna?
imam prijatelje 30 god, 15 god, 3 god..i taj blagoslov da stalno sticem nove..ne poznanike, vec prijatelje..i prepoznajem ih po dusi..i nikad se ne zajebem..
a poznanici..neko malo bolji ,neko malo gori..kao da je to bitno..

ma ja vise uopste ne procenjujem...ljude shvatam kao roling stone..ali koji se sporo okrece..i sretnes ga u nekom momentu, vidis jednu stranu..ono kao odusevis se i svasta..a on se onda okrene i ti se nesto sokiras..
mnogo vremena treba poznavati nekog da bi bio siguran u nesto..a opet, ako gledam sebe..ja nisam ni nalik onoj od pre deset godina..u necem jesam, ali u drugom nisam..i sta nekom znaci sto me dugo zna?
imam prijatelje 30 god, 15 god, 3 god..i taj blagoslov da stalno sticem nove..ne poznanike, vec prijatelje..i prepoznajem ih po dusi..i nikad se ne zajebem..
a poznanici..neko malo bolji ,neko malo gori..kao da je to bitno..
a194.gif

Бог да јој душу прости...:cry:

Ишо сам до главне поште
и платио сам све рачуне
за тебе љубави моја

Ишо сам до Каленића пијаце
и купио да има се једе
за тебе љубави моја

Ишо сам до јебеног Миљаковца
и превезо твом брату комп
који ни не зна да користи
за тебе љубави моја

А затим сам дошао кући и значајно те погледао
Па бре пизда ти материна неодговорна ниси ни судове могла допереш
Љубави моја

А затим сам дошао кући и значајно те погледао
Па бре пизда ти материна неодговорна ниси ни судове могла допереш
Љубави моја
Е свашта... неки баш незахвалан човек..
Где је хвала што му је дозволила и судове да јој опере..:roll:

Da, intuicija je nepogrešiva. Uvek kažem da sam znala da će biti tako, da je tako. Ali šta se desi, pa se čovek upusti u preterano razmišljanje?

kod mene intuicija zna da pogresi debelo....neko mi se dopadne (ovo prvenstveno vazi kad mi se svidi muskarac i pocnemo da se muvamo), intuicija mi kaze da je bas great i kod mene pocnu da bujaju emocije i onda buuum pojavi se neki detalj koji ukaze da je covek prevarant...sa godinama ne verujem vise intuiciji nego se trudim da se sto vise informisem o osobi i da pratim njene reakcije...sve sto mi je nelogicno (a dosta sam proucavala psihologiju) memorisem i sabiram utiske...zadnji koji mi se bas dopao je bio sav bajan i sjajan i pretstavio se kao princ iz bajke...odmah mi je bilo sumnjivi to preterivanje i naravno, ubrzo je ulovljen u lazi.....:whistling:

Njači koliko hoćeš... Svaka živuljka je vredna. :cool:
Ja sam te već procenila... kao vrednu živuljku, a skoro nikad ne grešim u proceni.
Lako je tebi da procenjuješ ljude, kad si pametnica i Prava vlasnica nesvakidašnjeg senzibiliteta.

Nadam se da ćeš se složiti sa mnom da je nama, pravim muškarcima mnogo teže da vas procenjujemo, jer vi ste za nas prilično neprocenjive. Evo, ja sam se poprililično oznojio kad sam pre nekoliko trnutaka shvatio da bi trebalo da kažem koju procenjivu reč o Tebi, za mene, neprocenjivoj... Prava, baš, baš voli životinje, kad je mogla da zavoli jednog Kojota.

:cmok:

Back