blablablahh
Ističe se
- Poruka
- 2.863
Erdogan je prava momčina

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Turska ima mnogo više stanovnika kao i sam Istanbul.10 puta vise nego u Beogradu
Ma da a vidi poslediceTurska ima mnogo više stanovnika kao i sam Istanbul.![]()
Pa šta trebaju ostaviti Erdogana do smrti da bi sve bilo ok( a u Turskoj je inflacija duže vreme ogromna, dok lira je 6x oslabila od 2021).Ma da a vidi posledice
Turska na kolenima: Investitori povlače kapital, lira pada
Masovni protesti u Turskoj izazvali su šok na finansijskom tržištu – investitori povlače kapital, lira pada. Erdogan pokušava da smiri situaciju. Stručnjaci upozoravaju na dugoročne posledice političke nestabilnosti.
https://www.b92.net/biz/svet/vesti/116322/turska-kako-masovni-protesti-uticu-na-ekonomiju/vest
Nista ne bi bilo bolje ni sa opozicijom.Pa šta trebaju ostaviti Erdogana do smrti da bi sve bilo ok( a u Turskoj je inflacija duže vreme ogromna, dok lira je 6x oslabila od 2021).
Jesi ti svestan da je u Turskoj 4x veća inflacija nego u Ukrajini i 5x nego u Rusiji...Nista ne bi bilo bolje ni sa opozicijom.
Onda ne valja... nego, do takvog ishoda bi doslo i kod nas ako bi se promenio rezim daleko bilo.Jesi ti svestan da je u Turskoj 4x veća inflacija nego u Ukrajini i 5x nego u Rusiji...
I to sve kontinuirano traje od 2022, a Erdogan na sve načine gasi opoziciju, jer je lokalne izbore prošle godine glatko izgubio u svim vecim gradovima.
Sigurno, ne znam ko bi uspeo nadomestiti ovakvu kradju sns...Onda ne valja... nego, do takvog ishoda bi doslo i kod nas ako bi se promenio rezim daleko bilo.