Problemi sa zenom.

Pozdrav svima,

Registrovao sam se ovde u nadi da mozda neko moze da mi pomogne.

Probleme sa sada vec bivsom zenom sam imao par meseci posle naseg upoznavanja.

Isti su se desavali zbog mesanja njene majke u nas odnos i donosenja odluka u njeno ime.

Kada bih se protivio tome, odgovori njene majke su bili da je ne postujem i da sam bezobrazan. Isto je skoro pricala moja tadasnja devojka, a kasnije i zena.
Bio sam optimista i verovao joj da ce se to promeniti, pa smo i dobili dete.

Stvari su krenule sve gore da budu jer smo ziveli u kuci pored njene i blizu njenih roditelja.

Najvise je eskaliralo u trenutku kada je njena majka otvoreno pocela da se mesa u odnos mog sina i mene u trenutku kada sam mu rekao da treba da sipa psu vode govoreci da on to ne treba da radi i to ponavljajuci vise puta iako sam joj na normalan nacin rekao da je to izmedju mene i njega.
Par minuta kasnije mi je ona rekla da istu kucu treba da napustim i da mi tu nije mesto iako sam tu ziveo godinama, ulagao novac…
Sat vremena kasnije je dosla supruga i objasnio sam joj situaciju da bi se njena majka izvinula i rekao sam joj da to nije u redu sto je uradila.

Nakon par dana kroz pricu sa suprugom o tome sam dobio informaciju od nje da je njena majka i trebala da me istera.

Da ne duzin…tu sam izgubio strpljenje nakon istog problema koji traje godinama i rekao da ovo vise nema smisla.

Isao sam sa njom na psihoterapiju par puta. Jedina stvar konkretna koju je terapeut rekla je da postoje neresene stvari iz proslosti sto je tacno i nista vise.

Ako neko moze da podeli bilo kakvu bitnu informaciju, bio bih zahvalan 🙂

Izvinjavam se na dugackom postu 🙂
Ne razumem bivsa zena i sta je sad problem?
Gde zivis sa kim
gde ti deca zive itd
Ti koji ti prave problem udaljis ih fizicki

mladicu, spasavaj se dok jos mozes.
Ako je tvojoj zeni vaznija majka od vase sina i tebe, nema tu sta da trazis. To ti je kao kad se moras neumitno oprostiti od detinjstva. Neizbezno.
Inace, proce ti najbolje godine u razmisljanju dal si mozda opogresio, dal mos se nesto popravi, promeni.............Nema od tog nista.
Pamet u glavu , stisni zubi i hrabro napred.........u novi zivot. Mlad si i ceo zivot je pred tobom. I za dete je bolje da vas ne gleda kako se dzapate svakodnevno.
Uostalom, danas su moderna vremena i imati dete iz prvog braka nije ni najmanji problem.........ni za nju ni za tebe.

Odlika svih psihopata i sociopata koji maltretiraju druge je to da nateraju te ljude da se bave tom situacijom, njima, da se pitaju stalno, dok ga oni žive i jasno im je sve, znaju tačno šta rade. To su ljudi koji se hrane tuđom džigericom doslovno.

I još kao dodatno uvek nađu neke dobre ljude da ih jašu, pošto njih neće ni da trpe njima slični ili neko takav, nego nađu nekog na hleba da ga mažeš i piju dušu na slamku.

Te, prizetko situacije gde su taste kontrolori su ceste i vecina vodi u neko ludilo.
"Jake zene" umesto da obucavaju i uce svoje cerke one ih kontrolisu, a preko njih i prizetka, a cesto i zeta koji ne zivi s njom.
Psiholoske probleme odraslih u takvim brakovima resavaju se ili ne, ali su najvise ugrozena deca, svejedno da li je dete musko ili zensko ugrozeno je od ludih baba...
Zato je najvaznije imati fokus na dobrobit dece u takvim brakovima i svakako ih drzati sto dalje od baba kontrolora.
Znaci tvoj problem nije odnos sa zenom bivsom, nego, dete, a uvek postoji nacin da se dete uzme iz kandzi babuskera....sudom ili preko socijalnog ili bilo koji drugi nacin, pregovori, materijalni status, psiholoska savetovalista sve angazovati jos dok je malo dete.

Poslednja izmena:
Ali sta god ja napisao ovde, vazi pravilo , zene ce i dalje biti skotovi, a muskarci ce da popushe u Srbiji.....tu nema pomoci..
Ovo skotovi to je na onaj zenski vokabular receno...tj onako kako zene to upotrebljavaju...
Javni mediji , par uticajnih politickih licnosti i cela medijska slika podrzavaju takvo razmisljanje, ne ponasanje, ali razmisljanje....i onda nema tu cile mile....ponasanje neformalno ce biti kako joj dodje ali u kljucnim trenucima ce biti onako kako misli da mora prema drustvenim savetima da se ponasa..

Totalno je nebitno sta pojedinacno zensko misli ili kakva trenutno iskustva ima u svom braku...ocas posla se to promeni...
Ugrozeni su samo pozeljni kao ti....mi ostali nemamo tih problema...nas zene slusaju, a kako ce odnosi izgledati zavisi od toga kako koristis svoje potencijale....

Stvari su krenule sve gore da budu jer smo ziveli u kuci pored njene i blizu njenih roditelja.

iako sam tu ziveo godinama, ulagao novac
Да ти објасним, ти си се удао, ниси ти оженио жену и створио породицу него си се удао и тиме си ти отишао у њену породицу.
Улога коју си себи створио је да си ти дођош, новина, страно тело, како год хоћеш да схватиш.
Небитно је твоје улагање, твоје ангажовање, било шта што ти урадиш. Требало би ти исто онолико година колико је твоја жена била без тебе, само са својом породицом, да покушаш да изједначиш свој статус са њеним или да добијеш макар привид правичности. И то под условом да ти је ташта нормална особа.
Искрено, да сам себи дозволио тако нешто и дошао у твој положај, спаковао бих се и отишао, у отрову се не живи ни по коју цену.
Дете ћеш имати прилике да видиш по закону, ако остане код мајке. Буди стрпљив и дете ће, ма какав утицај да има мајка или ташта, увидети да ли је и ко био у праву и прихватиће твој будући о днос према њему као једини меродаван.
Чак и да заснујеш другу породицу, а под условом да не направиш исту грешку, то дете из првог брака не сме да се осети одбаченим са твоје стране, већ као део и те нове породице.

Клаузула о одбацивању одговорности:
Никакав савет који је дат не може правно бити узет у обзир као релевантан уколико корисник поступи по истом.
Сва штета настала као последица деловања по датом савету не признаје се ни под каквим условима од стране даваоца савета.

Da castis zenu (tastu) sto te spasla zivota udupetu.
Od pocetka je ustvari bila na tvojoj strani.

Sto se zene (supruge) tice, teraj skota iz svog zivota.
Deca ne sisaju, snacice se i bez tebe.
Ponudi im da racunaju na tebe, pa kako odaberu.

I ozeni se sledeci put sa nekom normalnom il nemoj da se zenis uopste

Back