Antihejter
Iskusan
- Poruka
- 6.861
Pre nego što napravim pauzu od foruma, rekao bih nešto što se mnogima neće dopasti.
Žene su se toliko osilile a muškarci popuštaju tako da ovo postaje neizdrživo.
Počevši od stava "Znaš li ti ko sam ja" pa do pretnji "Iscimaću se da saznam ko si", ako joj se ne "podilazi".
A i to navodno obrazovanje koje imaju i ponose se radnim mestima (a došle ovde na forumu da se dokazuju) pada u vodu čim se pročita bukvalno prva rečenica prepuna da tako kažem "klinačkih" izraza.
Dalje, prvi put u životu počneš razgovor na nekoj temi i obavezno se tu nađe neka "stručnjakinja" da ti kaže da treba da ideš kod psihijatra i psihologa na terapiju.
Žene nas virtuelno siluju. A njima ništa ne sme da se kaže.
@Umri_muski i @georgejune shvatio sam o čemu sve ovo vreme pričate.
(Naravno da se ne odnosi na sve žene, ali ove pojedine koje se "prse" upropastiše totalno mišljenje i o drugim ženama).
"Saznaću ko si", pa saznaj. Sramota.
Žene su se toliko osilile a muškarci popuštaju tako da ovo postaje neizdrživo.
Počevši od stava "Znaš li ti ko sam ja" pa do pretnji "Iscimaću se da saznam ko si", ako joj se ne "podilazi".
A i to navodno obrazovanje koje imaju i ponose se radnim mestima (a došle ovde na forumu da se dokazuju) pada u vodu čim se pročita bukvalno prva rečenica prepuna da tako kažem "klinačkih" izraza.
Dalje, prvi put u životu počneš razgovor na nekoj temi i obavezno se tu nađe neka "stručnjakinja" da ti kaže da treba da ideš kod psihijatra i psihologa na terapiju.
Žene nas virtuelno siluju. A njima ništa ne sme da se kaže.
@Umri_muski i @georgejune shvatio sam o čemu sve ovo vreme pričate.
(Naravno da se ne odnosi na sve žene, ali ove pojedine koje se "prse" upropastiše totalno mišljenje i o drugim ženama).
"Saznaću ko si", pa saznaj. Sramota.