Problemi sa postom

• Začetnik teme Začetnik teme mexxx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
M

mexxx

Gost
HElp! narode pomozite mi ,ne mogu da posaljem E-mail sa attachmnettom.Poruka se "salje" a posle nekoliko minuta pojavi mi se prozor u kome pise
"Your SMTP server has not responding in 60 sec.Would you like to wait 60 sec. for the server to respond?
Account:pop3.ptt.yu
Server:smtp.ptt.yu "
Ja pritisnem "Wait " pocne da salje i opet mi se pojavi ta poruka.
Pomozite mi, sta da radim,poruke bez attachmenta normalno saljem
:cry:

Moj savet ti je da predjes kod drugog provajdera.
Inace, saobracaj je ovih dana nesto otezan, valjda se povecao broj onih koji koriste mrezu.
U svakom slucaju nije do tvog kompa vec do SMTP servera PTT-a.
Pozdrav i sa srecom, valjda ce PTT otkloniti greske.

I ja ti savetujem sa promenis provajdera, samo mislim da Infosky nije nesto posebno, bar kad je mail u pitanju.
Tu je Sezam, mislim, ipak najbolji - 1 GIGAbajt inbox + 1 GIGAbajt outbox za NonStop (flat rate) pretplatnike (850 din. mesecno). Pogledaj njihov sajt...

Da InfoSky. Uostalom to mozes i sam da proveris. Napravi mejl od par MB i posalji preko nekoliko provajdera i videces da ce InfoSky raditi najbrze. Sem toga imaju i najmanje kikseva. Veratu na primer od juce ne radi server za postu, a slicne stvari se u zadnje vreme desavaju i Eunetu.

Anonymous:
Da InfoSky. Uostalom to mozes i sam da proveris. Napravi mejl od par MB i posalji preko nekoliko provajdera i videces da ce InfoSky raditi najbrze. Sem toga imaju i najmanje kikseva. Veratu na primer od juce ne radi server za postu, a slicne stvari se u zadnje vreme desavaju i Eunetu.

Zaboravio sam da se prijavim.

Back