Problemi sa podrigivanjem

Srebrica

Početnik
Poruka
1
Zdravo svima,
Imam sina od 6 i po meseci i nasi problemi sa podrigivanjem ne da nisu prestali,nego su jos gori od kad smo poceli da jedemo kasice.Pokusacu da skratim,mali i inace puno podriguje,u trecem mesecu je povracao puno,stagnirao sa kilazom,pa je doktorica na osnovu ponasanja rekla da je najverovatnije refluks u pitanju,tako da je do skoro pio AR formulu i dobro napredovao.Medjutim sa 4 meseca smo polako poceli da uvodimo kasice i kako sam pokusavala da povecam gramazu,tako je njegov problem sa podrigivanjem postajao sve gori,dolazilo je dotle da sam imala osecaj da ce mi se dete ugusiti,bilo je slicno kao onaj deo iz ''Gospodja ministarka'' sa Milenom Dravic kad uci da pusi :( Bili smo kod pedijatra iz drugih razloga,o tome drugi put i ja snimila dete i pokazala joj,da bi ona rekla kako eto bebe prave svakakve zvuke i nije to nista alarmantno :evil: U svakom slucaju,dala nam da probamo novo mleko NAN Complete comfort i malo je bolja situacija,barem ne deluje kao da se gusi i ne crveni kao da ce da pukne toliko cesto,ali i dalje moram da ga nosim po ceo dan na ramenu ,a on se jadnicak muci dok se ne ispodriguje,previja se i izvija na sve strane....Uh i tako,mnogo bih ja ovo opsirnije mogla,ovo je najkrace moguce :) Molim za pomoc ako ima nekoga sa slicnim problemom ili neko strucno lice koje bi moglo dati neki savet ili bar utehu,hvala svima unapred :D

Back