Problemi sa ginekologom

• Začetnik teme Začetnik teme della
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jeste, ali ako vec ides, (a svi znamo kako pregledi znaju da budu neprijatni i bez razmisljanja o tome kakvu ce ti crnu istinu sruciti u lice, bez trunke saosecanja) trebalo bi da imas bar minimum poverenja u tog lekara, zar ne? A posle takvih ispada, zapitas se kakvi su i da li su oni strucnjaci uopste, i gde su nabavili te svoje diplome! A opet na neki nacin tvoje zdravlje zavisi od njih. A oni nestrucni, a ti im ne verujes,...a ja se pogubila :lol:

no imagination:
Zena je stvarno strucnjak, pazljiva, prijatna... ma, imam samo reci hvale za nju, i od sad cu da idem na pregled svakog meseca!!! :lol:

Jesi trudna ti sada??
Sto ides svaki mjesec na pregled??

Inace ja sam imala par idiota ali ne tako groznih idiota kao sto su ti vasi...a jednom sam slucajno otisla i naletila na supercooldocu....covjek malo mladji (mislim, nije star i sijed) i skroz cool, kulturan i opusten...sad idem samo njemu.

niovdenitamo:
nemam vremena da kucam sve pa cu samo kratko napisati:Ne idite na kliniku Dr. Ristic, pogotovu kod dr.Milana Medjedovica!
lecio me je 2 god. od necega sto nije ni postojalo

Ja sa njim imam iskljucivo pozitivna iskustva, veoma strucan, ozbiljan i prijatan covek. Ovo je prvo put da sam cula nesto lose o njemu, bas sam zacudjena.
Cetiri godine idem kod njega na redovne preglede i nastavicu.

Ja obozavam mog ginekologa i imam puno poverenje u njega,mogu ga pitati apsolutno sve...Slusala sam svakakve price o njemu,ali covek je odlican strucnjak...Dok nisam naisla na njega lutala sam po raznoraznim klinikama...i tek sada shvatam sta znaci imati poverenja u ginekologa...

Back