problemi sa bratom

troter39

Početnik
Poruka
9
Zdravo zovem se Dejan, ja nemam problema sa virusima, al ko zna. Naime ja imam problema sa bratom koji u mom odsustvu gleda xxx sajtove izuzetno explicitne prirode pa me zanima kako od njega da se zastitim da li postoji program sa kojim bi mogao da mu ograničim protok informacija na 50 mb dnevno ili nesto slicno a da meni ostavim ostalo uz šifru, koristim telenor internet i wireles. Hvala unapred troter39 :(

A da mu lupis jedno 2-3,peses' cuski?:hahaha:

Mozes da instaliras neki program koji ima parental control,tu mu fino sve ogranicis(koji sajtovi,koliko vremena moze biti na netu...),zveknes sifru i eto.;)

A opet,pusti ga,ti kao nisi isao na takva mesta? :lol:

A koliko ti brat ima godina? Mislim da je svako od nas kupovao Pan Erotiku ili Sexpress kad je bio klinac, sada mozes samo da pokusas da mu ogranicis pristup tim stvarima, al tu su drugovi i igraonice...
Inace, tskvih programa imas na 100-tine. Samo sto ja sada nema sanse da se setim.

hvala ljudi na dobrim savetima, inače brat mi ima 36 godina, ev stavio sam neki parental control, al on pošizio,... e baš mi se ne da zato sam kupio još jedan komp, pa ako mu padne sistem nek sam namešta šta me briga...
poz svima i hvala

Back