banegad
Domaćin
- Poruka
- 4.564
nabodi je u glavu. pesnicom. tako ces joj privuci paznjuTruman:Evo moje dileme - startovao bih jednu sa kojom sam sedeo prosli put na predavanjima, ali malo mi je glupo, ne znam ni sam zbog cega...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nabodi je u glavu. pesnicom. tako ces joj privuci paznjuTruman:Evo moje dileme - startovao bih jednu sa kojom sam sedeo prosli put na predavanjima, ali malo mi je glupo, ne znam ni sam zbog cega...
da slazem se da je ovaj truman ludaksnaja88:hahahahaha ludace jedan![]()
Truman:Evo moje dileme - startovao bih jednu sa kojom sam sedeo prosli put na predavanjima, ali malo mi je glupo, ne znam ni sam zbog cega...
Miki 13991:Moj problem:
Treba da idem negde,a mrzi me!!!Kako da se podignem iz fotelje?
# zamisli #:sudeci po dosadasnjim postovima ja stavljam na glasanje koga staviti da bude glavni i odgovorni za rešavanje svih problema na krsti:
1. Bane gad
2.Suzy
3.Snajka
Truman:Evo moje dileme - startovao bih jednu sa kojom sam sedeo prosli put na predavanjima, ali malo mi je glupo, ne znam ni sam zbog cega...
lav607:Moj problem je taj da sam slab na tebe................oces mi resis problem ili..................
Suzy:Pazi....
to znam...;-)...a imam i resenje za to....koje i sprovodim....;-)
nego.....svesna sam da ti generalno i imas neki problem....u vezi zena...samo...zaista bi bilo lepo kada i od ove teme ne bi napravio sprdacinu...nego da iskreno kazes.....koji imas problem...Verovatno nemas devojku....zasto -ne znam.....ali ....mislim da ima neki problem...eto...
Suzy:Dobro....ova prica se na pp-u zavrsila.....
e...da vidimo dalje....
ko ima kakav problem?
inace....evo da kazem i ja jedan od mojih...
razmishljam gde i kako do kuhinje ..(prve MOJE ...;-)..)
da li da nadjem majstora da je napravi..ili kupim.....i gde...
ma ..snacicu se...
da cujem vas....;-)
?:hey znam momka koji radi kuhinje..
tj radi nameshtaj takav, nekako lakshi
ovo j trebalo na private ali sam lenshtina shto ce me mozda koshtati
bar je radio, ali lepe, videla sam jednu lepu belu...oanko lakshe, oni ormarici
eto aj nek se neko javi covek talenat a mi ga ignorishemo
e znam josh jednog sto je stolar
samo shto je ova poruka bez efekta.....![]()
Ma pusti gaSuzy:??????
ja ti ne mogu pomoci.....