Problemi ...Rešenja

mammy:
ne treba ti pistolj...reci sve mami i uciteljici....oni znaju da se to desava pa ce ti moci pomoci...nemoj da ga upucas...ices u zatvor
rakao sam mami i ona je zamolila decu da me vise ne maltretiraju ali oni su me sutra naterali za kaznu da jedem zemlju. imam 21 godinu i odavno sam zavrsio 4. razred tako da sumnjam da bi mi uciteljica pomogla. danas sam isao u prodavnicu i sam sam presao ulicu. mama i tata su ponosni na mene

banegad2004:
rakao sam mami i ona je zamolila decu da me vise ne maltretiraju ali oni su me sutra naterali za kaznu da jedem zemlju. imam 21 godinu i odavno sam zavrsio 4. razred tako da sumnjam da bi mi uciteljica pomogla. danas sam isao u prodavnicu i sam sam presao ulicu. mama i tata su ponosni na mene
i forum je ponosan na tebe ...
svi ti kliču srećice mala...
a ovim klincima iz kraja reci da će doći strašna teta gigule ...napojiću ih pivom ko puževe majka ih mazala bezobrazna!
si bolje sad? :)

gigule:
i forum je ponosan na tebe ...
svi ti kliču srećice mala...
a ovim klincima iz kraja reci da će doći strašna teta gigule ...napojiću ih pivom ko puževe majka ih mazala bezobrazna!
si bolje sad? :)
tikovi ce ostati ceo zivot. ali hvala ti sto ces me spasiti od te zle dece. onaj jedan ima saku ogromnu pa kad me odalami joj sto boli

...dakle mališa za tikove ne brini... i gradonačelnica iz NS ih ima a vid dokle je dogurala... :mrgreen:

za ohrabrenje
ja bih tebi preporučila jednu pesmu, zove se Saletova osveta od Ede Maajke
( na albumu Slušaj mater) ...ima ružnih reči pa neću to ovde da pišem, čitaju ovo deca i bake pa nije lepo...
ajd srećno!

treba do ponedeljka da nabudzim 80e da ofarbam haubu i krilo...imam 40 al mi treba 120....eto konkretnog problema....zatim imal neko neq vezu u nekoj farmaceutskoj industriji?....il neko da radi po apotekama il veledrogerijama....otju kao da menjam firmu pa kao valjalo bi da se raspitam o visini primanja....to bi bilo od ovih prizemnih svakodnevnodosadnih problema....prodajem sebe....80jura

Suzy:
pa 'ajde da vidimo koliko je ova tema dobra..bar mi lici da jeste...
imam poveci problem...
do 5h sam bila u Urgentnom...zbog bolova na zelucu...
na kraju je moralo tamo ...i ako me boli vec 4 dana...tako da sam manje-vishe pocela da reshavam problem...
nisam ishla ranije jer se uzasavaaaaaaam domova zdravlja..koji bi me shetali nekoliko dana od jednog do drugog..a i popodne ne bi nishta uradili...
privatne klinike sam juce zvala....cifre....100-200eur ukupno za pocetne preglede...ko zna koliko bi izashlo i sa lecenjem....
i ?
shta sada?
gde?
imam par opcija....ali su ocajne....silna zakazivanja, cekanja,cifre....
ma....da mi je znati gde idu i zashto onolike pare od mog zdravstvenog osiguranja da nemash , kada ti je hitno, lekara koji ce da te primi, snimi, izleci.....uzaaaaas!!!

kupi prečišćeni mumijo (ruski) u apoteci (nije skupo) i koristi ga kao preventivu našte ujutro jednu tabletu ili kašičicu rastvora - to će ti pomoći i smiriti želudac neko vreme dok mi ne smislimo nešto ili nadjemo neku vezu kod nekog čika doce

da da da da prodam golfa.....josh kad bi bio vesht trgovac de bi mi kraj bio.....o tuuugoooo.....al evo potruditju se....ako me neko bude pitao imal golfova dvojki da neko prodaje....ja tju ponuditi ono shto mi je u znanju....zhivela linija manjeg otpora

Back