Kad pokusam da se povezem na pricaonicu pise mi Disconnected from server Not enough parameters.Sta da radim?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
amethyst:Da li si instalirala JAVU?[/QUOTE
Kao prvo nisam zensko!
Koristim Internet Explorer i instalirao sam virtual machine sa sajta krstarice,ali nece nikad da me konektuje na pricaonicu.
A kad pokusam preko mirca po uputstvu snejksa pise:
Connecting to irc.krstarica.com (6667)
-
-hub.krstarica.com- *** Checking ident...
-
-hub.krstarica.com- *** Couldn't resolve your hostname; using your IP address instead
-
-hub.krstarica.com- *** No ident response; username prefixed with ~
-
-hub.krstarica.com- *** You are permanently banned from PIK (Lame Proxy (DRON))
-
Closing Link: Aleksa[212.200.115.254] (User has been permanently banned from PIK (Lame Proxy (DRON)))
-
* Disconnected
Kao prvo Izvini za pol,nemoj da se ljutis nije namerno.
Moras da iskljucis popup blok.
www.mirc-team.com i biraj koju zelis...
Ja kad ulazim u prichaonicu izadje mi ponekadc samo gore status NISHTA drugo!!Shta da radim??P.S.Imam instaliranu jawu
Ljudi imam javu, instalirala sam je, podesila sve u kontrol panelu, u toolsu, imam mirc, sve bukvalno i udjem u pricaonicu i kaze mi povezan na irc server i tu stane!!! ne idem cesto na forum, nikad sali hitno mi je potrebna pomoc! sve sam podesila a pricaonica ne radi!! ako neko zna resenje neka pise na hristinamom@nadlanu.com jer ne idem na forum, pa necu da vidim. poslala sam vec 2 poruke krstarici i sve im rekla kao vama l ne odgovaraju! molim vas pisite mi na mail kako da udjem u pricaonicu kad sam sve podesila sto postoji da se podesi vezano za pricaonicu!!! tina
Ja kad ulazim u prichaonicu izadje mi ponekadc samo gore status NISHTA drugo!!Shta da radim??P.S.Imam instaliranu jawu
Connecting to irc.krstarica.com (6667)
-
-hub.krstarica.com- *** Checking ident...
-
-hub.krstarica.com- *** Couldn't resolve your hostname; using your IP address instead
-
-hub.krstarica.com- *** No ident response; username prefixed with ~
-
-hub.krstarica.com- *** You are permanently banned from PIK (Lame Proxy (DRON))
-
Closing Link: Aleksa[212.200.115.254] (User has been permanently banned from PIK (Lame Proxy (DRON)))
-
* Disconnected