Problemi prilikom instalacija ili igranja (fps, error i sl)

Nisam iskusan u skidanju i instaliranju igrica... Pomagajte...

Kako da pokrenem ili skinem igricu Naruto Shippuuden Narutimate accel 3?

Instalirao sam Daemon Tools.... Preko torrenta sam downloadovao ovo...
96454107.png



Kad pokušam da otvorim ništa se ne dešava...


Gde grešim?
 
Imam problem sa CoD 6, kada udjem u ugru tekst gde bi trebalo da pise new game ili bilo sta je napisan nekim bolesnim slovima i ne mogu da ih procitam. Da li neko zna u cemu je problem?
Ja mislim da je do grafickih drajvera ali neznam gde da ih nadjem da ih skinem.
Mozete da mi kazete neki sajt za skidanje ATI radeon grafickih drajvera?

na ovom sajtu mozes naci drajvere; http://www.amd.com/us/Pages/AMDHomePage.aspx
 
Molio bih za malu pomoc....

Imam igricu Dreamkiller,instaliranu na Sony Vaio lap-u sa Intelovom 965 grafickom i sa onim x1300 akceleratorom, i 400 i nesto MB ram memorije na njoj.

Kada pokrenem igricu, lepo mi odradi intro, story i meni.
Medjutim, kada krene da ucitava samu igricu, Vista mi izbaci Error code 43 i igrica se naravno "ukine".

A interesantno i to da igrica nce da krene bez instaliranog Nvidia PhysX..za sta sluzim, ne znam ali kontam da to ne ebe...
Pokusao sam iskljuciti i trilijar buffering u openGl-u, ali dzaba... (procitao na nekom ino forumu)

Napominjem da imam zadnju ver drivera za grafiku...

Iko zna resenje? Mnogo mi se igra ta igrica.....

Hvala... :)
 
Poslednja izmena:
POzdrav svima. Imam dojajan komp ali izgleda to ne pomaze pri igranju igrica.. mislim sve mi koci i secka i odlepicu i frljnucu ga kroz prozor. Hitman blood money koci ko lud... sim city 4 koci, test drive unlimited takodjer, ondak mafia stara igra jako... i ne samo to nego dvix na netu kada gledam film secka koci ... ne daj boze da pustim nesto da mi kopira u komanderu i pustim muziku ono sve koci muzika da je to uzas....

komp je sledeci (mislim za vas mozda nije bog zna sta ali meni je ok)

ram 3gb
grafa nvidia gforce 9800 GT
procesor dual core 2.66 intelov
maticna asus P5VD2-X

sistem windows 7 64 bita legalan.

takodje imam i avast koji za koji sam kupio licencu ove godine... nema virusa.. komp sam skenirao sa malwarebyte-om i spybot search and destroy.. nista nisu nasli.

ovaj problem se javio pre par dana.. tada je sve pocelo da koci.. nista novo nisam instalirao da bi uzrokovalo neko kocenje... ako neko ima ideju sta bi moglo da bude, ili sta je to riknulo neka mi kaze.. posto nemam ideja vise.
 
Najverovatnije bi trebao da formatiras racunar, da li ti je tako radio i pre?

Ako nije, mozda su se i neki drajveri(recimo za plocu) "pokvarili" pa ih treba zameniti. Uvek mozes da probas da skines najnovije sa sajta.

Ono sto predlazem je kao sto sam vec napisao, format i instaliranje svih potrebnih drajeva i racunar bi morao da radi kako treba, ako nije hardwarski neispravan, a ako jeste, ipak je najbolje da se obratis servisu(mozes pogledati sa desnim klikom na my computer > properties koliko memorije detektuje, u slucaju da je nekim slucajem ne detektuje kako treba i eventualno u start menu > run uneti 'dxdiag' i dobices nesto detaljnije podatke o PC-u, opet ne previse korisne...)
 
Probaj prvo sa drajverima,izbrisi stare drivere,skini nove za Windows 7 sa officijalnih sajtova...iako 7 sama nalazi drivere,ti skini sam drivere i instaliraj ih...
Ako ovo ne uspe onda odradi reinstal windowsa...moze da se desi da neki igrice nisu kompatibilne sa windows 7,mada ja koristim 7 x32,i nisam imao problema sa igricama.
Ako to ne uspe ne znam sta moze,nosi u servis...

P.S-AMD je mozda bolji za igrice,ali i taj intel je dobar procesor tako da to nema veze sa ovim seckanjem.
 
Prije par dana sam instalirao GTA IV, ali kada ga pokrenem piše: GTA IV FATAL ERROR RMN40 .... Tražio sam nešto o tome ali većina kaže da instaliram Windows XP Professional Service Pack 3 i kažu da to ima skinuti sa interneta ali gdje? Neki kažu da nadjem ikonicu LaunchGTAIV i da desnim klikom na nju odaberem Properties pa Compatibility a onda da odaberem Windows 2000. Pokušao sam na razne načine i ništa ne pomže. Šta mi je činiti?


:rtfm: :dontunderstand: :worth: :besna: :dash: :hvala: :think: :D
 
Prije par dana sam instalirao GTA IV, ali kada ga pokrenem piše: GTA IV FATAL ERROR RMN40 .... Tražio sam nešto o tome ali većina kaže da instaliram Windows XP Professional Service Pack 3 i kažu da to ima skinuti sa interneta ali gdje? Neki kažu da nadjem ikonicu LaunchGTAIV i da desnim klikom na nju odaberem Properties pa Compatibility a onda da odaberem Windows 2000. Pokušao sam na razne načine i ništa ne pomže. Šta mi je činiti?

Ako ti je aktivan DESKTOP MANAGER na Visti moras da ga ugasis i trebalo bi da radi.
Moras da ga ugasis preko TASK MANAGER-a---trebao bi da je pod procesom : dwm.exe
A evo ti i ovaj link pa skini sa njega TREIBER za graficku : http://www.pcgameshardware.de/aid,6...bstuerze-Patch-im-Anmarsch/Action-Spiel/News/

Javi sta si rjesio.
 
Poslednja izmena:

Back
Top