krvolok
Poznat
- Poruka
- 8.262
Ma, čitam kako si se noćas iznapušavala sa onom ? , pa se sad valjam od smeha !!!topmodelsica:Cuvam se hrckova. Sta radis ti kvolok?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma, čitam kako si se noćas iznapušavala sa onom ? , pa se sad valjam od smeha !!!topmodelsica:Cuvam se hrckova. Sta radis ti kvolok?
Pa zato što je to pitanje meni ozbiljno, a za dva tri ozbiljna odgovora ne vredi otvarati čitavu temu. Kada bi otvorio temu, možda ne bi bilo ni ta dva-tri ozbiljna odgovora. Još bi moglo da se desi da neki nadgrobni spomenici počnu da lete sa kraja na kraj stranice, pa da me neki i slučajno čukne u glavu.HELENA33:dobro pitanje... sto ne otvorish temu?
krvolok:Ma, čitam kako si se noćas iznapušavala sa onom ? , pa se sad valjam od smeha !!!![]()
divlja:Ocigledno vas dvoje niste jedno za drugo. Al' ko sam ja da delim savete.
Sta ja znam, meni moze da bude zanimljivo i bez sexa. Al' ne na duge staze.![]()
Tcccc, nisam ja iz tog vašeg bioskopa, što bi rekla i Slavica Crnom Petru, Gorcu !!!topmodelsica:Da ne bi i ti malo da se iznapusavas, slicno kao sto bi rekao Petar iz Crne Gore Slavici...![]()
Ich komme wiedertopmodelsica:Hoces li da te sahranim?
Lucky Luck:Ich komme wieder
in zehen Tagen
Als dein Schatten
Und werd' dich jagen
Heimlich werde ich auferstehen
Und du wirst um Gnade flehen
Dann kniehe mich in dein Gesicht
Und stecke den Finger in die Asche![]()
MaliMisic:Recimo, za mene je dugacko 6.5 meseci... Zaposlio sam se na pumpi...vise nemam toliko slobodnog vremena kao nekada i jos manj vremena za provode...sada ona pocinje da se musi i kako joj veza zgleda kao da je vec deceniju u braku... Sta dalje?
topmodelsica:Da ne bi i ti malo da se iznapusavas, slicno kao sto bi rekao Petar iz Crne Gore Slavici...![]()
topmodelsica:Da ne bi i ti malo da se iznapusavas, slicno kao sto bi rekao Petar iz Crne Gore Slavici...![]()
Aha !!! Veliki, strašni i zli HRČAK dolazi po svoje ...hrcak:a je l bi volela da mu popusis
krvolok:Aha !!! Veliki, strašni i zli HRČAK dolazi po svoje ...![]()