Problemi i nelogicnosti sa novim forumom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo da znate da sam htjela nesto vazno da kazem,ali tri puta mi je poruka zaglavila,tako da to necete ni cuti...:)
Inace,imam pitanje...zar ne bi bilo bolje i preglednije ,da je ime autora teme u koloni paralelno sa imenom poslednjeg koji je otvorio temu...Ovako je nesto usitnjeno i nepregledno...
I drugo,postoji li ista da ucinim sto je u mojoj moci,da se ubrza otvaranje strana?
Unaprijed hvala...:razz:

p.s. jagodice,u poslednje vrijeme se opasno slazem sa tvojim odgovorima na teme...:lol:

Ma... da li je zaista potrebno da "Kontrolna tabla" zauzima onoliko mesta kad otvoriš Inbox stranu...? Ko već zeli da promeni nešto, nek ode u Korisnički profil. Ovako, na uštrb poruka, samo bespotrebno zauzima skoro pa trećinu strane. PP starog foruma je definitivno bio bolji... jednostavniji, a sa skoro istim pogodnostima.

Drugo :| ne sviđa mi se opcija da mozeš obrisati svaki svoj post, kada god ti se to prohte. Zeznuto je to... rek'o si - nisam rek'o, pisalo je - nije pisalo...:| Što je najgore, postavljač nekog topika moze obrisati svoj prvi post i time obrisati, recimo 15-ak strana kvalitetne diskusije... pritom jako razljutiti ljude koji su mozda ulozili vreme i trud da nešto konstruktivno napišu. U starom forumu je bilo savršeno. Mozeš da obrišeš svoj poslednji post i mozeš da izmeniš svaku svoju poruku, s tim što će biti notirano da si to uradio (i kada si to uradio).

Naravno, kad se već raspisah :roll: da opet pitam da li postoji opcija da kad otvoriš stranu, to ne bude na poslednji post na strani, već na početak strane.

Čita li ovo iko?:roll:

Hajde da ne prekorevam novo "lice" i uređenje Foruma naprečac, ali.....postoji bar nekoliko potpuno nepotrebnih i opterećujućih opcija (možemo da ih podesimo/isključimo kod sebe, ali ne i kod drugih!) da je to prava smejurija.
Aman.....čemu sve redovne, vanredne i izvanredne (!?) potvrde o prijemu obaveštenja da nam je stigla nova pp? Pa...onda sve to, ili slično, kad je pročitamo! Zar "stari" Forum, bar u delu privatnih poruka, nije bio primer dobre organizacije...lepo vidiš šta od poslatih poruka nije preuzeto, šta jeste i...kvit.
Imam utisak da su mnoga "poboljšanja" forsirana bez ikakve jasne ideje o potrebi za takvim čim. Promena radi promene, a "vi se navikavajte".....nabolje ili na lošije. Bezveze.
Što se brisanja tih "potvrda" tiče (dogod sam eksperimentisala i sa tom "pogodnošću").....sem što je dangubno, nema ni odgovarajućeg efekta u delu dijaloga potvrđene/nepotvrđene. Baš kao što se nedovoljno brzo ažurira i broj novih, nepročitanih poruka u dijalogu "Dobrodošli..." Ako ništa...zbunjuje.
Ok, znam, nije to najbitnije.
Dalje, nedostaju neke dobre stvari.....mogućnost povratka na forum s kraja strane neke teme. Naravno, postoji "back" u alatima pretraživača, ali to onda ne uključuje nove komentare...itd, itd...
O šarenišu da i ne govorim! Ono što mi je bilo orjentir...sad je neugledno, neke meni nebitne stvari "bodu oči".....ok, to je već stvar ukusa i navike.

Meni sporo registruje nove postove i nove teme, prodje vise od minut, prodje i 5 min.
Registruje ih na novim porukama i temama sa prijavama, kad otvaram forume pojedinacno, nista.
I nervira me sto pri svakom novom ukljucenju ono sto nisam procitala i sto me ne interesuje i dalje stoji kao neprocitano, pa moram sama da oznacim da je procitano.

Sjajno!!! :razz: Sada ovaj Forum 'liči' na nešto (bar vizuelno).;-) Samo me začudilo kad sam morala da se prijavim sa starom šifrom (od pre dva-tri meseca...)!? :-? Zar je to ostalo zapamćeno? :shock: Hm.
Nadam se da ćemo se što pre rešiti bug-ova.
Mada niko ne voli baš promene, pa ni ja :oops: , (mnogo nam vremena to oduzme na početku), ali... MOJE ČESTITKE!!! :p

imam problem da ukljuchim img kodove...
kako se to radi?
shta meni zapravo treba?
hocu da stavim fotku u potpis...
kada je stavim u ono staro...izmedju
daje mi samo link....
a hocu da mi stoji bash fotka u potpisu...
HELP!!!
:?

iluzionista:
Da li se još nekome desilo da mu ne stigne PP? :shock:

Jedna osoba sa foruma tvrdi da mi je poslala PP, ali ja to nisam dobio... Ako se desilo još nekome, prijavite to da admin može da poradi na rešenju tog problema.
evo ja!
codemaker kađe da mi je pisao,ja nisam ništa dobila.
i da ne radi mi boja fontova.

tačnije na nekoj strani mi radi,a na nekoj ne...kao i font,kao i veličina slova.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back