Problemi, dileme i saveti

• Začetnik teme Začetnik teme cy3a
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Molim moderatora ako moze da pomogne ;)
Imam problema sa postvljnjem slika. Kad dodjem u fazu "objavite odgovor"tu se nacekam. I na ovom podforumu
i na ostalim. Izgubim mnogo vremena za postavljanje nekoliko slika. Ne znam da li je to samo moj problem ili i ostali imaju isti.

Bez obzira na broj slika. Tamo gde sam postabila više slika značii da nije bilo problema. Mislila sam da problem nastaje zbog slike ali konstatovala sam da nije to u pitanju. Dešava mi se da jednu istu sliku vrlo lako postavim na jednom profilu a na drugom moram postupak više puta da ponovim. Pozz. :bye:

Treba mi savet kako da ozilim brsljan? Nikako mi ne uspeva da ga zapatim. Napravih rastresito zemljiste, bockam i obilno zalivam. Pokusala sam i u vodi da ga drzim jedno vreme. Jok. Trebalo bi da zemlja bude kombinovana sa peskom, i da predeo na kome se sadi bude pod hladovinom.

Ljudi pomagajte!
zasadila sam lovor visnju na terasi, sve po propice sa drenaznim slojem itd, dosla Zena koja se avi time da zasadi I lepo se primila kad pre neki dan vidim listovi zute tacnije imaju neke braon fleke i otpadaju.
Sta mi je ciniti? Citam fungicid ali jel ima Neko neki savet konkretan.
Hvala:cvet:

Da li mi moze neko reci sta je ovo po cvetu. Skoro su se i pojavile fleke po listovima. Ne mogu naci na internetu nista sto je slicno ovome tako da ne znam ni cime da lecim. Ako ima neki "

Prilozi

• 92701851_2529678464016884_1427708749086195712_n.jpg
    92701851_2529678464016884_1427708749086195712_n.jpg
    38,7 KB · Pregleda: 12

Back