Plant
Ističe se
- Poruka
- 2.292
Ta divna stvorenja i najpoštenija na svetu,.. sve što im dajete, vraćaju vam (to nema u drugim svetovima živih bića)...
Ne morate ih previše voleti, pa ni ugađati, mada i one imaju emocije...
Pisao sam na puno foruma o biljkama (6 ili 7, i svuda sam bio No1.. neki su se forumi pogasili.. bio sam Kaliopa, Nabuko, Lolaplastenici, Lola, Dragan, Lola od Nikaragve i Plant 😉
I znam ih u dušu,.. dok je vidim, znam kako joj je..
Pa eto proverite...
U početku dok se budete stideli ja ću da pišem o osnovama i najčešćim problemima u pristupu gajenja biljaka, a po potrebi i pozajmiti neku fotku gde je biljka u problemu ili staviti fotke svojih biljaka..
Nekih cvećki ima ovde kao zasebne teme pa ću to dopuniti.
Ako imate bilo koji problem sa vašom biljkom izvolite čekam da vidim vašu biljku i da rešimo problem..
a, rešićemo ga sigurno i družićemo se.. i sa biljkama naravno.
Ne morate ih previše voleti, pa ni ugađati, mada i one imaju emocije...
Pisao sam na puno foruma o biljkama (6 ili 7, i svuda sam bio No1.. neki su se forumi pogasili.. bio sam Kaliopa, Nabuko, Lolaplastenici, Lola, Dragan, Lola od Nikaragve i Plant 😉
I znam ih u dušu,.. dok je vidim, znam kako joj je..
Pa eto proverite...
U početku dok se budete stideli ja ću da pišem o osnovama i najčešćim problemima u pristupu gajenja biljaka, a po potrebi i pozajmiti neku fotku gde je biljka u problemu ili staviti fotke svojih biljaka..
Nekih cvećki ima ovde kao zasebne teme pa ću to dopuniti.
Ako imate bilo koji problem sa vašom biljkom izvolite čekam da vidim vašu biljku i da rešimo problem..
a, rešićemo ga sigurno i družićemo se.. i sa biljkama naravno.