PROBLEM

kazete da se ona izdrkava?? Vi se izdrkavate na ovakvim temama.ako ne mozete da pomognete nemojte ni da je kritikujete ni da joj se podsmevate.Mozda su joj sve drugaruce *****,otkud vi znate??I ja imam isti problem.
Dogovorite se da budete u ozbiljnoj vezi preko raspusta ,a ovako da vam bude zezanje i ako ti se svidja naravno da si ljubomorna ali ne mozes da mu zabranis da ima dugarice..verovatno se i ti njemu svidjas...

kazete da se ona izdrkava?? Vi se izdrkavate na ovakvim temama.ako ne mozete da pomognete nemojte ni da je kritikujete ni da joj se podsmevate.Mozda su joj sve drugaruce *****,otkud vi znate??I ja imam isti problem.
Dogovorite se da budete u ozbiljnoj vezi preko raspusta ,a ovako da vam bude zezanje i ako ti se svidja naravno da si ljubomorna ali ne mozes da mu zabranis da ima dugarice..verovatno se i ti njemu svidjas...

Ironije li...

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Колико глупости на једном месту:D
Опчињавајуће:D

''Лептирићи у стомаку'' - најглупља устаљена фраза која постоји:neutral:
Мени је то некако језиво.....Одма' ми падне на памет да је неко пој'о пуну кутију муслија у којој су се запатиле оне лептирице....Мислим да то произилази из мог неоправданог страха од лептира...
И тај деминутив ''лептирићи''....Одвратно....Лептири су одвратне бубетине, нема ту ништа лепо.

Back