dzhabalebaroshi spamerski
tishinchina obe
ево одма

само немој да вичеш

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dzhabalebaroshi spamerski
tishinchina obe
ееееј што волим мрис камиона шоферских гостиона ......
јадна си
ево одма![]()
![]()
само немој да вичеш![]()
mala lepo je budzhiti postove
al bolje nadji neku igricu ili neshto
kazete da se ona izdrkava?? Vi se izdrkavate na ovakvim temama.ako ne mozete da pomognete nemojte ni da je kritikujete ni da joj se podsmevate.Mozda su joj sve drugaruce *****,otkud vi znate??I ja imam isti problem.
Dogovorite se da budete u ozbiljnoj vezi preko raspusta ,a ovako da vam bude zezanje i ako ti se svidja naravno da si ljubomorna ali ne mozes da mu zabranis da ima dugarice..verovatno se i ti njemu svidjas...
j.bt kakve probleme imaju djeca od 14 godina!!!
moja sestra ima isto toliko i pravo je dijete!! pravo pravcato!!!
aha
na mene je povukla![]()
ja na tetku![]()
na njenu tetku![]()
kazete da se ona izdrkava?? Vi se izdrkavate na ovakvim temama.ako ne mozete da pomognete nemojte ni da je kritikujete ni da joj se podsmevate.Mozda su joj sve drugaruce *****,otkud vi znate??I ja imam isti problem.
Dogovorite se da budete u ozbiljnoj vezi preko raspusta ,a ovako da vam bude zezanje i ako ti se svidja naravno da si ljubomorna ali ne mozes da mu zabranis da ima dugarice..verovatno se i ti njemu svidjas...
on meni i dalje svidja jer kad ga vidim osjecam leptirice u stomaku i kad vidim da prica se nekom drugom curom malo sam ljubomorna.
Ovo bre redakcija bravo-a piše.
Čim se pomenu leptirići u stomaku tu nešto smrdi.