UltraBasic
Domaćin
- Poruka
- 3.924
Idem u Split, a možda obiđem i tebe. Ti poznaješ Dalmaciju?Quasimodo sam.
A ti sada biraj između Quasimoda ili Splita.
Nisi se proveo tamo baš kako si očekivao?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Idem u Split, a možda obiđem i tebe. Ti poznaješ Dalmaciju?Quasimodo sam.
A ti sada biraj između Quasimoda ili Splita.
Smijem li ti pisati prostote na P.M.?Ide u Split, a možda obiđm i tebe. Ti poznaješ Dalmaciju?
Nisi se proveo tamo baš kako si očekivao?
Što ne, dokona sam.Smijem li ti pisati prostote na P.M.?
Napisano... a ti promisli.Što ne, dokona sam.
Pretežno smo skloni raznovrsnoj hrani i srpkinjama, ruskinjama, ukrajinkama u poslednje vreme i crnkinjama između ostalog inače jednoličnoj hrani u nedostatku gore navedeneČime li vas hrane tamo u Srbiji, da mi je znati...
Nemojte da se muvateŠto ne, dokona sam.
Moj zet radi u Kroaciji u voli taj život. Godie ka nije otišao u Hrvatsku, zamalo da se pokolju.Čime li vas hrane tamo u Srbiji, da mi je znati...
Ima u narodu stara i mlada duša.Trazi joj licnu kartu pre ulaska pod cebe.
Setila sam se!Ozenjen sam ženom koja ima sestru bliznakinju koja živi sa nama u kući. Kada god ustanem noću po radi sebe, promašim sprat pri vraćanju, i redovno završim kod suprugine sestre, zatim nastane i bude svašta. Šta vi mislite, kako najbezbolnije nositi se sa ovom situacijom? Navići se, oženiti se i drugom sestrom, razvesti se, kupiti još jednu kuću ili nešto drugo?
Dobro došla u Split, imaš li smještajOtac mi je indirektno poručio da pakujem kofere kad sam mu rekla kakvo kuče udomljavam. Šta misliš, šta ću da izaberem, kuče ili oca? Ne volim da se bavim horoskopom, ali koferi su spremni da se pakuje za Split.
NIŠTA KONTRA SPLITA.