Problem za osnovnu skolu

• Začetnik teme Začetnik teme 069
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dakle, vec si rekao da 0 znaci NISTA , tj. nula!
Imas ono CELI SAT, pa trebalo bi ono CELI da promenis samo!

T=O da li se to odnosi na zadnje slovo u reci SAT??? Sto bi znacilo da se to slovo T krati ???
Plus rec Celi ako promenim u neku drugu rec ( X ) plus ono SA dobijem resenje jel tako???

Dakle zamena za CELI moze da bude PUN plus ono SA dobije se satro SAPUN.

SAPUUUUUUUUUUUUUN

joca111:
Dakle, vec si rekao da 0 znaci NISTA , tj. nula!

A gde su sada ostali mornari, sta je ovo! Jeeleeee..
Ostali cekaju u redu pred vratima Krstarice da ih pusti unutra. Ja cekam jos od 20 h, dakle 5 sati. A vidim, Proximo je za to vreme uspeo 5 puta da udje i posalje istu poruku!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ovo je nemoguce vise raditi sa Krstaricom. Hajde svi na Tajni Dnevnik!!!:evil: :evil: :evil:

Hehe, evo jedan predlog.Pre neko vreme napravljen je 3d chat. Ne brinite nisam ga ja napravio.;-)
Rec je o 3d modelu ambijenta i karaktera. Ono sto je potrebno da uradite jeste da iazberete karakter koji ce vas predstavljati, obucete ga po vasoj zelji i registrujete ga i to je sve. Mogu da se biraju ambijenti gde ce se voditi razgovor, moze da istom razgovoru prisustvuje vise ljudi. Postoje opcije kao sto su zagrljaj, ples, igranje, poljubac i milion drugih koje mozete dati svom karakteru da uradi a sve se svodi na misa. Jako zanimljivo. Evo jedna slika:

Na slici je karakter koji predstavlja mene i neka devojka koju sam kliknuo kao za primer. Ona je izabrala svoj karakter i pristala na razgovor. Dakle sedimo kao u kaficu i pricamo, Kafic moze da se rotira u 3 d i kao sto rekoh likovi mogu da izvode svakavkve pokrete koji im se zadaju.
Sta mislite da se nadjemo svi kao u jednom tom kaficu i da pricamo na taj nacin?

Evo redom idemo objasnjenje:
1. Otidji na ovaj link http://www.imvu.com/catalog/web_registration.php
izaberi jednog od likova koji ti se svidja. No to nije konacno vec kada kliknes na lika otvara ti se sledeca strana gde biras boju kose, ociju, odecu i slicno. Izaberi opet po svojoj zelji. Kada to zavrsis ides skroz dole na kraj stranice i kliknes na register my avatar.
Na sledecoj strani ce se pojaviti klasicno podatci koje treba popuniti.
Prvo je ime koje ce te predstavljati, tu stavis recimo Baltazar777 ( posto je baltazar sigurno zauzeto vec ), dalje, sifra pa ispod toga ponovo ista sifra samo da se potvrdi, dalje u sekciji enter short greeting ubaci ( Cao ), dalje, datum rodjenja, pa onda zemlja u kojoj si i pslednje je da ubacis te brojeve ili slova sta vec ima plavim velikim fontom napisano. I naravno submit. Kada otvori sledecu stranu kliknes samo na ono Click to skip this step and download the IMVU 3D messenger.

Kada zavrsi skidanje, instaliras i pokrenes i ubacis samo ime koje si registrovao ( baltazar777 ) i sifru koju si vec stavio. Nakon toga cekaj, ja cu te naci.

proximo:
T=O da li se to odnosi na zadnje slovo u reci SAT??? Sto bi znacilo da se to slovo T krati ???
Plus rec Celi ako promenim u neku drugu rec ( X ) plus ono SA dobijem resenje jel tako???

Dakle zamena za CELI moze da bude PUN plus ono SA dobije se satro SAPUN.

SAPUUUUUUUUUUUUUN
Bravo, sada nam jos samo reci sta treba da se uradi sa sapunom da ne bi kapljali po kuci??? :-D

proximo:
Hehe, evo jedan predlog.Pre neko vreme napravljen je 3d chat. Ne brinite nisam ga ja napravio.;-)
Rec je o 3d modelu ambijenta i karaktera. Ono sto je potrebno da uradite jeste da iazberete karakter koji ce vas predstavljati, obucete ga po vasoj zelji i registrujete ga i to je sve. Mogu da se biraju ambijenti gde ce se voditi razgovor, moze da istom razgovoru prisustvuje vise ljudi. Postoje opcije kao sto su zagrljaj, ples, igranje, poljubac i milion drugih koje mozete dati svom karakteru da uradi a sve se svodi na misa. Jako zanimljivo. Evo jedna slika:

Na slici je karakter koji predstavlja mene i neka devojka koju sam kliknuo kao za primer. Ona je izabrala svoj karakter i pristala na razgovor. Dakle sedimo kao u kaficu i pricamo, Kafic moze da se rotira u 3 d i kao sto rekoh likovi mogu da izvode svakavkve pokrete koji im se zadaju.
Sta mislite da se nadjemo svi kao u jednom tom kaficu i da pricamo na taj nacin?
mozda je ovo glupo pitanje ali koliko se placa ili je besplatno

rotvajlerka:
ja sam bila ispala iz broda
v.v.ilic nisam videla zastavu
neznam sve clanove
i kakva je zakletva jer ja cvrsto zelim da plovim sa vama
Sada cu da ti pokazem nasu zastavu. Inace, naisla bi na nju da si citala od pocetka dnevnik. Apokalipse-iki i Mica 07 su junacki procitale ceo Dnevnik. :p

Evo zastave! Na njoj su skoro svi clanovi. Za pocetak, probaj da pogodis ko je ko. Kada polozis zakletvu i posaljes sliku Proximu, nacice i za tebe mesto! :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back