Problem za osnovnu skolu

• Začetnik teme Začetnik teme 069
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jeele, pogledaj! Intra izašao iz vode.:wink:

A ja sam video neku glavu u okeanu kako se brčka.Nisam znao da si to ti na treningu. Jeste, sve je lako kad se reši. A Crni Biseri nisu "drago" kamenje nego "mili" klikeri. :P
Hajde sada na posao. Da vidimo kako će onaj siromah postati nesrećnik.

pa ako je sam, na prakticno pustom ostrvu, ti mu das kesicu Retkih crnih bisera, kome ce da proda? moze samo da im se divi...
nema ni kojoj zenskoj da pokloni da napravi mindjuse, ogrlicu, prsten, narukvicu...
odjednom ce se setiti sta nema i postace nesrecnk

Mi smo uplovili na Arhipelag Galapagos. On i nije potpuno nenaseljen. Ima tamo i gradova i sela. A taj siromah a ujedno srećan čovek, beše okusio "slasti života" pa je od njih pobegao, baš zato što je bio siromah. Sada je dobio u ruke bogatstvo i postade nesrećnik. Zašto?

Saopštavam mornarima, slepim putnicima i Akademicima da je naša tema izbila na prvo mesto i po broju priloga 578 i po broju pregleda 4140 na temi: Prirodne nauke. Pozivam imenovane da u čast najveće popularnosti, otvorimo novo bure ruma i na ladji proslavimo ovaj dogadjaj.
Eno, vidi ko prvi trči po bure. Fiskulturno odelenje.Milica pokušava da im objasni da takav postupak nije u redu ali niko se na nju ni ne osvrće. Udario miris ruma u glavu a naša trojka Mališa, Veliša i Dragiša otvaraju ....ijao šta rade....svako otvara po jedno bure.
Osećam nekako da će ponovo ići negde na trening.:wink:
super_man.gif

Kapetane, moram da te obavestim. U skadu sa zakletvom koju sam položio.
MORNARI I AKADEMCI SAMO PROVIRUJU NA PALUBU ALI ĆUTE. TRIDESET I TROJICA IH JE OD TVOG JAVLJANJA PROVIRILO.
Još nisam ustanovio ko je sve bio ali javiću ti.
Hajde pijanice izlazite napolje. Kada sam rekao da otvorimo bure ruma, nisam mislio da to bude vaš jedini posao. Hajde na posao, onaj siromah će presvisnuti od briga. Rešite to da ponovo bude srećan.
:P

jeele:
da ponovo bude srecan!?
pa reci cemo mu da biseri donose nesrecu, i onda cemo mu ih uzeti i on ce biti srecan
umesto da bude nesrecan sa biserima
moze ovako? :D

Može ovako ali u onom delu kada kažeš da cemo mu uzeti nazad tu kesu koja je do polovine napunjena biserima. To je u redu.

Sada još odgovori na prvi deo. Šta ga je to mučilo pa je postao nesrećnik? :wink:

jeele:
mucitelju! :lol: :lol:

hm...zato sto je do pola napunjena?! :D :D :D
Tako je Jeele. A on jadnik se unesrećio razmišljajući kako da je napuni. :wink:
Idemo sad da mu je uzmemo i da ga vratimo u njegov svet sreće. Pod vedro nebo u društvu sa Bogom, pa neka peva i neka se veseli.

PS: Kapetane, ti si jedinstvena. Šaljem ti onaj obećani buket ruža.
sweet_kiss.gif

Nemoj da spavaš. Za san u tvojim godinama uvek ima vremena.

Ljubav je lepa, donde dok se čeka, dok od sebe samo nagoveštaj da....(D.Maksimović)

Čekaj a za to vreme možemo malo da se dopisujemo. Ja pripremam putovanje naše ladje. Ti si sve rešila.

Krećemo ponovo. Ako je neko ostao na ostrvu neka se pridruži onom nesrećniku što mu jeele i ja uzesmo kesu sa biserima. Predpostavljam da će se usrećiti, isto tako kao što smo mi ponovo usrećili onog siromaha.
Eno ti ga na. Trče prvi oni koji se nisu ni pojavljivali na ladji ovih dana. Ako mislite da ćete se tako lako izvući iz sledećeg problema, grdno se varate. Nema bežanja dok ne rešite novi zadatak. Jadnik, naš domorodac, očekuje društvo a izgleda mi da će to društvo biti poveliko.E,ovo nema nigde.Eno sada trči naše fiskulturno odelenje.Ladja se trese od njihovog topota.

Eto, ispričao sam vam dogadjaj pred naš polazak a vi imate zadatak da iz ovoga što sam rekao zaključite ko od naše posade u ovom momentu gleda u zvezde i jede kolače?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back