Problem za osnovnu skolu

• Začetnik teme Začetnik teme 069
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uzbuna!!!

Uljez na ladji!!! Strasilo, monstrum. Sta li je?

Iki proviruje kroz kljucaonicu i broji. Ima to sestoro nogu!- sapuce!
I samo dve ruke-dodaje slepi putnik distrojer.
Cetvoro usiju-vice DkJm.
Ijaooo, ja vidim dva repa- oglasava se Dru.
Pomrcina je velika. Ali ja vidim i dve glave-sav u strahu prenosi Vitor
Ima i sesir na jednoj glavi-cvokoce Hemicarka
Marah junacki klice: Ne bojte se to je..........?!?!?!?!

Od straha niko nije cuo sta je to rekla Marah.
Hajde,smirite se , ne bojte se, otvorite oci, rasvetlite hodnik i videcete sta je ovo!

DkJm:
Hmm, da li su to dva ziva bica?
Ja vas sve pozdravljam u moje ime i u ime Dru, jer sutra, jaaaaaaaaaako rano putujemo u tako nam dragu Petnicu, pa cemo vam se odande javljati samo uvece!
PoZdRaV
Eh da nisi postavio pitanje. Mozda bismo mogli o necemu razgovarati!:lol: :lol: :lol: :lol:
Srecan put vama dvoma i lepo se provedite. Ali, javljajte se bar uvece, kako si rekao.;)

apocalypse_iki:
To su kapetan i Velisa (jel se tako zove nas slon? ;) )
Rasvetlio sam hodnik kad, vidi stvarno! To je Kapetan jeele uzjahala Malisu (ne Velisu, on je mnooogo sitan. :lol: ) i ide u redovan obilazak ladje. Bila je pomrcina pa se nije moglo razaznati o cemu se radi.
Cestitam Iki. Niko se vise ne boji. Odose svi ponovo na spavanje. Samo izgleda da ti i ja dezuramo. (Izuzimajuci Malisu i kapetana! :lol: :lol: :lol: )

RrrrrrrrRRRrrrrrrrrr
ljudi, pucka mi veza non-stop, a i ovih dana nemam nesto vremena da se javljam :(. A plust necu biti tu narednih par dana, idem u selo, odvojen od tehnike, telefona i kompa (imam struju:)). mozda nadjem neki stari telerinter, da se informisem sta se desava na ladji, ali tesko...

Nisam se setio da je to jeele na Malisi. Al' prepala je sve!!!
Strasni kapetan ;D
Ma i gaucos je sumnjiv...

Nesto nije u redu sa nasim Japancima. Cas se boje, cas ne znaju kako se nesto zove, pa ne znaju gde smo se ukotvili, sacuvaj Boze. Sada im se u kuhinji pojavila stvar puna rupa a ujedno i puna vode. Ni kroz jednu rupu ne kaplje a sve slavine otvorene. Stoje i zagledaju i ne mogu da veruju. Gravitacija je ukljucena, (nije u funkciji jeele patent), a voda ne istice.
Eto, kad oni ne znaju o cemu se radi neka im neko sidje dole u kuhinju i rasvetli ovu pojavu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back