DkJm
Primećen član
- Poruka
- 885
distrojer:Da nije senka?
p.s za ovaj predhodni problem sam mislio da je noz jer nisam cuo za viljusku da ima zube![]()
Ako hoces iskreno, meni je noz prvi i pao na pamet, ali sam zeleo malo da lupam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
distrojer:Da nije senka?
p.s za ovaj predhodni problem sam mislio da je noz jer nisam cuo za viljusku da ima zube![]()
apocalypse_iki:
Koliko taj ima glava?:shock: ....Superbird:Gaucos :wink:
Eh da nisi postavio pitanje. Mozda bismo mogli o necemu razgovarati!DkJm:Hmm, da li su to dva ziva bica?
Ja vas sve pozdravljam u moje ime i u ime Dru, jer sutra, jaaaaaaaaaako rano putujemo u tako nam dragu Petnicu, pa cemo vam se odande javljati samo uvece!
PoZdRaV
Rasvetlio sam hodnik kad, vidi stvarno! To je Kapetan jeele uzjahala Malisu (ne Velisu, on je mnooogo sitan.apocalypse_iki:To su kapetan i Velisa (jel se tako zove nas slon?)
E tu sam te cekao!!! A jel bila pomrcina? A jel Dru mogla da vidi da to nije rep nego surla? A ti od straha nisi ni smeo da proviris ni posle rasvetljavanja hodnika!!!DkJm:Hahahaha... nisam znao da i nasa kapetanica ima rep!
Veliki pozdrav, pa se pisemo![]()
v.v.ilic:Koliko taj ima glava?:shock: ....![]()
Ne konju!!!Superbird:Jednu, na kojoj je sesir, druga glava pripada konju na kome jase, zajedno imaju 6 nogu, jedan rep i jedno laso ili bic koje u pomrcini moze izgledati kao rep... :wink:
Nije. Ta sprava ima jos uvek vodu u sebi. Nije led.dollar MC:Voda je bila zaledjena i stavljena u neki rupicasti sud. Sito npr![]()