problem u njoj ili u njemu

Ako je volis onda budi strpljiv i cekaj, mada nema garancije da ce to pomoci, jer taj strah traje i dalje. Ocigledno i nazalost :confused:
Eto kako neki bizon zato sto je glup i nasilan, moze da napravi problem koji se tesko resava

znam ja to.. a iskreno je volim i voleo bih da to uradimo jer i ona zeli da joj budem prvi ali idalje nema cak ni najmanjih naznaka da ce to biti u skorije vreme... :confused:

Sad videh i ono sa prethodne stranice.
Da vidiš da je kambodža na neki način u pravu. Naravski, ne treba da je mlatneš. Ljubakanje i maženje je u redu, ali može (i ovde otprilike mora ponekad) da bude malo oštrije. Tako da malo ovaj... zagrizeš ili da stisneš da ostane trag, da je malko pritisneš sobom...
I ondak će ove nove uspomene vremenom (koje su joj prijatne jer su vezane za tebe) da potisnu one stare.
A tvoje je da inače ne navaljuješ. Kad bude spremna, sama će se nabosti. :D

Da vidiš da je kambodža na neki način u pravu. Naravski, ne treba da je mlatneš. Ljubakanje i maženje je u redu, ali može (i ovde otprilike mora ponekad) da bude malo oštrije. Tako da malo ovaj... zagrizeš ili da stisneš da ostane trag, da je malko pritisneš sobom...
I ondak će ove nove uspomene vremenom (koje su joj prijatne jer su vezane za tebe) da potisnu one stare.

to si upravu ali nema svrhe da je bijem ako nece... inace ja nisam takav i ne volim da podizem ruku na zensko pa makar to bilo i zbog njenog "afrodizijaka"

......reche baka "........da sam znala ne bih davala vec bi nudila ........"............:hahaha:

Nisam ni rekao da je biješ. :eek:
Zapravo, u njenoj situaciji bi baš bilo neproduktivno.
Rekoh, u ono što inače radite unesi malu dozu... nežnog nasilja. Rekoh ti na šta mislim. Malo je gricni, malo je štipni... Ne toliko da se sva ukoči. nego tako... kada vidiš da si je napalio uradi i nešto tako neobično.
I tako... malo po malo. :)

Nisam ni rekao da je biješ. :eek:
Zapravo, u njenoj situaciji bi baš bilo neproduktivno.
Rekoh, u ono što inače radite unesi malu dozu... nežnog nasilja. Rekoh ti na šta mislim. Malo je gricni, malo je štipni... Ne toliko da se sva ukoči. nego tako... kada vidiš da si je napalio uradi i nešto tako neobično.
I tako... malo po malo. :)

pokusacu sa tako nekim sitnima stvarcicama pa cu da vidim kako ce da reaguje.. nadam se da ce da upali.. :(

:lol:

Mislim da treba da uneses malo humora u sve to.
Nemoj tome da pristupas crven u licu i napaljen kao babun.
Napravi neku salu na tu temu ili sta znam...

pa pokusacu i to.. inace ja ne ulazim samo na to da je odvalim onako radi reda nego da to bude polako da bi bilo lepo i njoj i meni.. ali videcu da pokusam na neke nacine da sve to bude kako treba da bude sve na svom mestu.. nadam se da cu uspeti

pa pokusacu i to.. inace ja ne ulazim samo na to da je odvalim onako radi reda nego da to bude polako da bi bilo lepo i njoj i meni.. ali videcu da pokusam na neke nacine da sve to bude kako treba da bude sve na svom mestu.. nadam se da cu uspeti

Samo se opusti i ne pristupaj tome sa ozbiljnoscu kao da treba da oslobadjas taoce.
Malo sale, smeha, opustenosti, drugacijeg pristupa nego do sada i bice u redu:bye:

Back