Problem Srbije u 21. veku? Nedostatak patriotizma, autošovinizam, stranci, nedostatak energije ili nešto treće?

Проблем су русија, кина, и грађани који се на интернету потписују као "Путин 012".
Не видим какве везе има моје корисничко име са било чиме? Зовем се Владимир па ради форе Путин. Па па параноја!

Не видим какве везе има моје корисничко име са било чиме? Зовем се Владимир па ради форе Путин. Па па параноја!

Фанови путина и КП кине су развалили ту земљу од учкура до бијела грла.

Фанови путина и КП кине су развалили ту земљу од учкура до бијела грла.
Волим Русију, Путина онако нисам фан, не знам довољно о њему да бих причао било шта, у Кину се такође не разумем довољно да бих говорио. Али знам да нам свакако не чине лоше.

Razlog je verovatno u tome što sve više ljudi shvata da nije vezano za ovu zemlju pa samim tim ne mora ni da je voli toliko da bi ginuo za nju.

kad zivimo u losoj i neuredjenoj drzavi decenijama.

kad vidis da ti za sve treba veza i vezica i svako svakog gleda da zahebe, kako tu moze biti bilo kakve ljubavi?

Po vama koji su to problemi nas u 21. veku? Zašto je prosperitet nizak, zašto mladi odlaze/ne zanima ih ništa. Zašto sve kao da trune i propada. Generalno sve više ljudi su nervozni i idu ka apatiji? Hoćemo li se ikad trgnuti iz ovog sna.
Mada mislim da smo prošli već slično, ne postoji džabe:,,Vostani Serbie, davno si zaspala, u mraku ležala, sad se probudi".
Postojane nazadnih protuva kao sto si ti

Korupcija, mito, stranci. Svuda oko nas.

upravo je to problem i onda svako gleda sebe i na kraju se sve svede na to da se niko ne bi borio za ovu drzavu. oni koji su ususkani ne pada im na pamet, jer su ususkani, oni koji nisu - nece, jer nisu.

problem je u nama kao narodu, a ne u vlasti. ne kaze se dzabe narod ima vlast kakvu zasluzuje. da smo svi mi drugaciji, drugacije bi nam bilo.

upravo je to problem i onda svako gleda sebe i na kraju se sve svede na to da se niko ne bi borio za ovu drzavu. oni koji su ususkani ne pada im na pamet, jer su ususkani, oni koji nisu - nece, jer nisu.

problem je u nama kao narodu, a ne u vlasti. ne kaze se dzabe narod ima vlast kakvu zasluzuje. da smo svi mi drugaciji, drugacije bi nam bilo.
Švaba, Englez, Amerikanac i Čivut naslanjaju Srbima utoke na čelo da budu korumpirani. :P

Ovce smo. Bili i ostali :).
Mada ja.sam buntovnog duha, te gajim nade da ima boljeg sutra, nadam se da će.neko ili možda čak i ja jednog dana učiniti nešto :).

Ovce smo. Bili i ostali :).
Mada ja.sam buntovnog duha, te gajim nade da ima boljeg sutra, nadam se da će.neko ili možda čak i ja jednog dana učiniti nešto :).

bolje sutra samo za tebe, ako sebi napravis....kolektivno bolje sutra nesto sumnjam. lazu nas i mazu od kad znam za sebe.

Проблем Србије је што ће по овој стопи пада наталитета 2101 имати 4 милиона становника. Све остало ћао,поз.
Ja mislim da.nije toliko strašan pad nataliteta. Mislim jeste kad vidiš -40 hiljada svake godine, ali više mislim da je to jer se od 30tih do 70tih previše rađalo, hiperrađanje, sada zato mnogo više umire, pa se čini da je strašno, ali mislim da će.se kasnije to nivelisati. Ali ono 65 hiljada se trenutno rađa, makar do 80 može.

Švaba, Englez, Amerikanac i Čivut naslanjaju Srbima utoke na čelo da budu korumpirani. :P
Само оне за које знају да им утока и не треба; та фукара се непогрешиво препознаје међусобно...

Ja mislim da.nije toliko strašan pad nataliteta. Mislim jeste kad vidiš -40 hiljada svake godine, ali više mislim da je to jer se od 30tih do 70tih previše rađalo, hiperrađanje, sada zato mnogo više umire, pa se čini da je strašno, ali mislim da će.se kasnije to nivelisati. Ali ono 65 hiljada se trenutno rađa, makar do 80 može.
Математика је проста. Сваке године губимо 40 сома,има нас тренутно 6,5 милиона у Србији (заеби званичну статистику где се говори да нас има 7,5) . Дакле,до 2100 ми смо у каналу. А да не причамо да смо међу најстаријим нацијама Европе. Не знам на чему баштиниш свој оптимизам,али се вараш. Заеби ме дневнополитичких тема Кина,Русија,Косово,ЕУ и та срања. То нам је на седамнаестом месту по важности.

Математика је проста. Сваке године губимо 40 сома,има нас тренутно 6,5 милиона у Србији (заеби званичну статистику где се говори да нас има 7,5) . Дакле,до 2100 ми смо у каналу. А да не причамо да смо међу најстаријим нацијама Европе. Не знам на чему баштиниш свој оптимизам,али се вараш. Заеби ме дневнополитичких тема Кина,Русија,Косово,ЕУ и та срања. То нам је на седамнаестом месту по важности.
Косово баш и није седамнаесто ал у реду. Према званичним тренутно у Срб без КиМ живи 6.8 милиона људи.

Косово баш и није седамнаесто ал у реду. Према званичним тренутно у Срб без КиМ живи 6.8 милиона људи.
Беми се за Косово батице,искрено. Иако сам за то исто Косово дао много више него ико овде. Поготово ми као групација гробара. Разне донације,хуманитарне акције,пакетићи за децу и слично. То се у новинама неће прочитати,и нека,ко их ебе. Елем,маса младих је отишла и одлази,сад у овом тренутку стоје на перонима и пале из овог муља на запад махом. Да не причамо о дегенерацији ликова и ликуша које до тридесете немају децу,или имају једно. Ја са 26 сам се у том смислу "одужио" држави,мада јој ништа не дугујем. Оваквој,ко је ебе. Али још ћу ако Бог да здравља. Али да иде на добро,не иде. Само слепи то не виде,свако иоле нормалан види да је ово држава без будућности. Истина боли па је мало ко воли,али јој треба погледати у очи.

Беми се за Косово батице,искрено. Иако сам за то исто Косово дао много више него ико овде. Поготово ми као групација гробара. Разне донације,хуманитарне акције,пакетићи за децу и слично. То се у новинама неће прочитати,и нека,ко их ебе. Елем,маса младих је отишла и одлази,сад у овом тренутку стоје на перонима и пале из овог муља на запад махом. Да не причамо о дегенерацији ликова и ликуша које до тридесете немају децу,или имају једно. Ја са 26 сам се у том смислу "одужио" држави,мада јој ништа не дугујем. Оваквој,ко је ебе. Али још ћу ако Бог да здравља. Али да иде на добро,не иде. Само слепи то не виде,свако иоле нормалан види да је ово држава без будућности. Истини боли па је мало ко воли,али јој треба погледати у очи.
Слажем се ја са свиме тиме човече и свака част на деци! Али сети се да ти волиш ову државу због њене историје, традиције, ње саме, а не због власти. Власт је пролазна.

kad zivimo u losoj i neuredjenoj drzavi decenijama.

kad vidis da ti za sve treba veza i vezica i svako svakog gleda da zahebe, kako tu moze biti bilo kakve ljubavi?
Gledam reklamu za pomoć Srbima na KiM. Za razliku od onih pametnijih koji su još u Titovo vreme prodavali imovinu Šiptarima za pozamašne sume, ovi nesrećnici su se vodili patriotskim osećanjima i ostali da čuvaju svetu srpsku zemlju. Sada čekaju da im stigne humanitarna pomoć.

Tako prođe svaka budala u ovoj zemlji.

Back