PROBLEM SA ZVUKOM KOD WIN7

Da li moze neko da mi pomogne oko problema sa zvukom tj. zvuka ima ali ne na svim izlazima kod 5.1 zvucnog sistema. OS win 7-64bit ultimate . Problem je delimicno resen kod winamp sa plugins koji popravlja tj. sprovodi 5.1 zvuk dok kod ostalih players ne funkcionise

Ne znam zašto za svako pitanje otvaraš novi nik.
Kada instaliramo WIN7, on ima generičke drajvere za skoro sve integrisane muzičke kartice. Da bi mogli sami da upravljamo zvukom i konfigurišemo izlaze neophodno je instalirati originalne drajvere sa diska koji dolazi uz matičnu ploči, ili ukoliko ih nemamo da sa sajta proizvođača skinemo isti ii instalirati ga.

I konfigurisati. I drajvere od proizvođača.

Vule, nemoj biti toliko kritičan. Ja pao sa bicikla i pozaboravljao sve šifre od emajlova, pa čak i od mojih postova sa krstarice. Šta ti znaš šta se čo'eku desilo.

Pretpostavljam. Jer ako ima zvuk - zvučna radi, dakle samo treba konfigurisati a to ne može bez softvera, u glavnom je to HD Realtek ili nešto slično. Ovo se suviše često dešava.

Vule, nemoj biti toliko kritičan. Ja pao sa bicikla i pozaboravljao sve šifre od emajlova, pa čak i od mojih postova sa krstarice. Šta ti znaš šta se čo'eku desilo.

Ma pogledaj teme... orange slova, tu i tamo jedan ili dva posta i non stop novo ime i tema...
Koliko si to puta uradio? I ja pogubih šifre od starih nikova pa sam uvek otvarao nove sa normalnim slovima itd. Evo petu godinu furam ovaj nik :)

Poslednja izmena:

Back