Imam problem sa jednim jako bitnim fajlom. Kad god ga word otvori, prikaze mi kvadratice umesto slova. Sta da radim?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
menjaj kodni raspored![]()
verovatno otvaras dokument radjen u novijem office-u a pokreces u 2003-jici ,zar ne?
instaliraj ovo i probaj http://www.microsoft.com/en-us/download/details-b.aspx?id=3
Imam problem sa jednim jako bitnim fajlom. Kad god ga word otvori, prikaze mi kvadratice umesto slova. Sta da radim?
Problem je verovatno zbog formatiranja. Kad sam formatirao, izbrisalo mi je taj fajl. Sad sam ga povratio pomocu nekog programa.
Click the "Microsoft Office" button in the upper-left corner of the screen. Select "Word Options" and then click "Advanced."
2Check the "Confirm file format conversion on open" check box. This configures the settings so that Word 2007 asks you to set an encoding standard every time you open a document.
3Close the Word document. Open it again. The "Convert File" dialog box will appear. Choose "Encoded Text" to open the "File Conversion" dialogue box. Select a new encoding for the file.
Taj fajl je na Arapskom ili ruskom ili slicnom jeziku![]()
Probaj sa EditPlus 3 programom