Problem sa wordom!

verovatno otvaras dokument radjen u novijem office-u a pokreces u 2003-jici ,zar ne?
instaliraj ovo i probaj http://www.microsoft.com/en-us/download/details-b.aspx?id=3

Nije, oboje je 2007. Problem je verovatno zbog formatiranja. Kad sam formatirao, izbrisalo mi je taj fajl. Sad sam ga povratio pomocu nekog programa. Prvo mi je pokazivalo neku gresku wsmrd oko konvertovanja isl. To sam resio jer sam video negde da treba to da izbacim iz registra. Al, ovi kvadratici i dalje stoje!

Problem je verovatno zbog formatiranja. Kad sam formatirao, izbrisalo mi je taj fajl. Sad sam ga povratio pomocu nekog programa.

Pa tako si trebao da kazes,nije strano da prilikom vracanja fajlova program vrati neupotrebljiv fajl. Koji si program koristio za vracanje i jel postoji mogucnost da pokrenes neki drugi ili vise ne
Takodje pogledaj dal se nesto menja ako menjas encoding ,ne znam napamet gde je to ,al ima ono ANSI,Unicode,Utf-8...

Click the "Microsoft Office" button in the upper-left corner of the screen. Select "Word Options" and then click "Advanced."

2Check the "Confirm file format conversion on open" check box. This configures the settings so that Word 2007 asks you to set an encoding standard every time you open a document.

3Close the Word document. Open it again. The "Convert File" dialog box will appear. Choose "Encoded Text" to open the "File Conversion" dialogue box. Select a new encoding for the file.

Poslednja izmena:
Probao sam da menjam encoding, ali ne vredi. A program koji sam koristio za vracanje je getdataback for ntfs. Ako neko zna neki efikasniji, neka kaze, pa da pokusam. Posto sa ovim uopste nisam zadovoljan. Dosta fajlova mi nije povratilo. A i medju ovima koje je povratilo, ima nekih koji su sjebani, pogotovo medju slikama.

Da ne otvaram novu temu za "malu pomoc" pitacu ovde.
Kako mogu u nekom tekstu da izvucem koliko se puta npr slovo "A" ponavlja.Da ja ne bih rucno svako slovo brojao dal postoji opcija koja ce odma da izbaci koliko je slova"A" nasla?

Edit
Pronasao sam resenje.

Poslednja izmena:

Back