Problem sa vlasnikom iznajmljenog stana

^ pa ovo mi je prvi put da uzimam neki stan hebiga sad. kada smo dosli da pogledamo stan tu je bio neki lik koji se jos nije iselio pa nismo mogli lepo da razgledamo.. a i sve je delovalo ok na prvi pogled.. cak je i prvih mesec dana bilo sve ok ( a za vodu nam je vlasnik govorio da su tu neki radovi da ce ti brzo proci) . a onda pocinju problemi sa instalacijom bubama, itd... tako da nikako nisam mogao unapred znati to.

Obavezno otvori frizider i rernu...ako odatle ne smrdi, velika je verovatnoca da je i ostalo u redu

E to vec zavisi od domacice koja se seli odatle a ne od gazde:eek:
Sve se da ocistiti i oprati:rtfm:
Ali krov koji prokosnjava i buba rusi e to je veliki za*eb:zper:
Ili vlaga u stanu koji je u prizemlju.Nema tome leka bez popravke strucnog majstora
Ako stan smrdi na budj ili se oseca memla - bezi.To nije ni za stoku a ne za izdavanje:think:
Moj savet ti je da vidis pogodan kredit za stan.Pa umesto da placas kiriju ti lepo otplacujes svoj stan koji posle10-15god.ostaje tebi a ne ovako - bacas pare :whistling:

Dulle,seli se iz tog cumeza...po meni najveci problem su ti te odvratne bube..za te pare mozes i bolje..

naravno da moze
evo u beogradu za 150 eu stan od 40 m2
nova gradnja
doduse to je pola km od najblize okretnice busa(miljakovac 3) ali bolje i to nego potkrovlje koje prokisnjava
tako da u zr ili ns sigurno moze mnogo bolje za 150 eu
mada je pitanje kakvo je grejanje tamo u tom stanu,kada ga izdaje za 150 eu na tu kvadraturu)

Florena, draga, stambeni krediti su na 20-30 godina.
Da je to tako laganica, svi bismo mi već bili skućeni.
Pa i 20 i 30 god.Sa kojim parama moze sada da se skuci:eek:
Ali placa svoj stan a ne stanodavcu gde ce i posle tih tolikih god biti pod kirijom.
Nema vise da ti firma da stan:zper: Pa rang liste i tako to..
Pa i meni se odbijalo za stan kao i drugima pa ni jare ni pare.
Ovako sklopis posao(kredit) i znas da je to tvoje:rtfm:
Kolike su rate tog kredita150-250evra.Kolike su rente za kiriju:eek:
I jos zivis pod tudjim krovom gde svakog momenta gledas kako li je gazda namrsten i hoces li popiti otkaz.:roll:
PS.trebalo je da radim u nekoj banci:zcepanje:

Sto se krecenja tice, ostavljas mu stan kakav si zatekao... Znaci, ako je bio okrecen, fer je da ga ti okrecis pre nego sto odes... ne bih mu ja ostavljao pare, vec bih uzeo jedan dan i sam prekrecio... A ako nije bilo okreceno kada si dosao, onda moze da se ubrise za to...

Za osiguranje ne znam... Mislim da to ne moras da placas, ali nisam siguran...

Ali, dok si u stanu (kad vec znas da ces ici) natrljavaj mu na nos svakodnevno kako nemas vode, kako ti prokisnjava i slicno... To je bilo njegovo da ti obezbedi pre uselenja...

Kod Informatike ne plaća se osiguranje ako neposredno plaćaš kod njih (Informatika), a ne preko uplatnice. To sam sasvim slučajno saznala kad mi nije na vreme stigao račun, i otišla ja u Informatiku da platim i lepo me je službenica pitala hoću li sa osiguranjem il bez osiguranja? Dakle, ima ta opcija...

Što se tiče krečenja, ja sam stava da stan treba ostaviti onakav u kakav smo i ušli. Ja sam takođe podstanar i ušla sam u sređen stav i pri izlasku planiram da okrečim, jer u jednoj sobi ima par fleka na zidu i hoću da ga sredim - fer je, jer to nije nešto što sam zatekla.
Samo se dvoumim da li ja da krečim, ili da ostavljam pare, no dobro (ne znam da li ću znati da uradim to kako treba).

Ali istinu govoreći, ja ne bih nikad trpela da živim u stanu u kome živi postavljač teme.. bolje je promeniti stan..

Back