Problem sa vjevericama

te_'iljadu

Početnik
Poruka
5
U jednoj šumi imam kućicu koju rijetko posjećujem, ali kada već odem tamo sa namjerom da se odmorim u tome me ometaju vjeverice. Dakle, preko krovne konstrukcije su pokovane daske, preko dasaka je postavljen ter papir (protiv prokišnjavanja), a preko svega toga je crijep. Vjeverice žive u prostoru između dasaka i crijepa, bučne su i ne može se noću spavati od njih, grizu ter papir i grebu noseće krovne grede.
Iako su vjeverice simpatične većini ljudi (i meni su), ipak mi smetaju i prave štetu pa bi ih se rado otarasio. Ako neko ima savjet kako to da izvedem, bio bih mu zahvalan.

U jednoj šumi imam kućicu koju rijetko posjećujem, ali kada već odem tamo sa namjerom da se odmorim u tome me ometaju vjeverice. .

kada bi znao koliko ti zavidim- veverice obozavam :zaljubljena::heart:

inace, moj rodjak ima sumsku vikendicu sa puhovima ... ne mogu ni da nakuckam sta im radi :sad2:
images

Posadi orah pored kuce pa ih navataj mrezom za leptire, pa ih pusti na Kalisu, da ih penzosi hrane. :)

:super:

Ако живе између дасака и црепа решење је да их преко дана истераш и затвориш те улазе. Отићи ће на неко друго место, јер си им уништио станиште. Немој убијати те слатке животиње.

Ma znao sam ja da će svi navijati za vjeverice.:D Sigurno ih neću ubijati. Probaću to sa zatvaranjem otvora kroz koje ulaze, a ako ne uspijem nabaviću elektronski rastjerivač glodara. Uglavnom preduzeću sve da ih se otarasim na miroljubiv način.:)

Back