limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 37.101
Nedavno mi je ljekar prepisao antibiotik panklav.
Medjutim,sad imam problem jer su tablete ogromne,nisu kao kapsule glatke i ne mogu da ih progutam.Cak i kad se prepolovi tableta je velika i jos bude coskasta i obavezno mi zapne u grlu.
Pokusala sam da kupim zamjenu,ali sve do jednog su ista pakovanja.
Ne znam koja je to fabrika smislila,sta je falilo obicnim kapsulama kao do sada.
Za sada rjesavam problem tako sto ih stucam cekicem u prah,ali primjecujem da imaju neku kao opnu koja se ne moze smrviti.Zubima nema sanse da se sazvacu.Pretpostavljam i da ta opna nesto znaci i da ne treba piti ovako,ali sta cu.
Sve u svemu katasrofa!
Psovala sam i fabriku koja ih napravi.
Ne znam sta da radim!
Kako da ih pijem,a da ne nosim cekic sa sobom?
Inace,ja jednostavno oduvijek imam fobiju od tih ogromnih tableta jer se obavezno zadavim njima.
Za ove topive u vodi mi je lako ili kapsule ili bar one koje se mogu sazvakati ili usiitniti.
Ali ove ,za koje mi cak i apotekarka rece da su "konjske",ne znam sta da radim.
Imate li neko rjesenje?
Medjutim,sad imam problem jer su tablete ogromne,nisu kao kapsule glatke i ne mogu da ih progutam.Cak i kad se prepolovi tableta je velika i jos bude coskasta i obavezno mi zapne u grlu.
Pokusala sam da kupim zamjenu,ali sve do jednog su ista pakovanja.
Ne znam koja je to fabrika smislila,sta je falilo obicnim kapsulama kao do sada.
Za sada rjesavam problem tako sto ih stucam cekicem u prah,ali primjecujem da imaju neku kao opnu koja se ne moze smrviti.Zubima nema sanse da se sazvacu.Pretpostavljam i da ta opna nesto znaci i da ne treba piti ovako,ali sta cu.
Sve u svemu katasrofa!
Psovala sam i fabriku koja ih napravi.

Ne znam sta da radim!
Kako da ih pijem,a da ne nosim cekic sa sobom?

Inace,ja jednostavno oduvijek imam fobiju od tih ogromnih tableta jer se obavezno zadavim njima.
Za ove topive u vodi mi je lako ili kapsule ili bar one koje se mogu sazvakati ili usiitniti.
Ali ove ,za koje mi cak i apotekarka rece da su "konjske",ne znam sta da radim.
Imate li neko rjesenje?