Problem sa stolicom

NikolaaP

Početnik
Poruka
1
Ovako pre nekih 2 meseca sam vido da imam manju kolicinu krvi kad vrsim nuzdu, sada nisam vrsio nuzdu jedno 4-5 dana i bila je tvrda stolica poteralo me je i vido sam veliku kolicinu krvi (svetlo crvene boje) plasim se da vrsim nuzdu, curi krv posle toga sam osecao veliku naduvenost u stomaku traznju za povracanjem, podrigivanje moze li pomoc uplasen sam bas bas a i stid me iskreno da kazem roditeljima.

Obzirom da naglasavas da imas tvrdu stolicu,kao i da po nekoliko dana ne vrsis veliku nuzdu,kod tebe je po svoj prilici,doslo do prskanja hemoroida
te zato nalazis svetlu krv u stolici.U svakom slucaju,savladaj svoj strah i podju na pregled kod lekara specijaliste za vene jer su hemoroidi u stvari
prosirene vene na rektumu.Ne odlazi pregled,idi sto pre,oslobodices se straha i preduzece se lecenje......

Ovako pre nekih 2 meseca sam vido da imam manju kolicinu krvi kad vrsim nuzdu, sada nisam vrsio nuzdu jedno 4-5 dana i bila je tvrda stolica poteralo me je i vido sam veliku kolicinu krvi (svetlo crvene boje) plasim se da vrsim nuzdu, curi krv posle toga sam osecao veliku naduvenost u stomaku traznju za povracanjem, podrigivanje moze li pomoc uplasen sam bas bas a i stid me iskreno da kazem roditeljima.
Idi bre kod lekara kakav stid čoveče,pre 2 meseca šta čekaš,odma zakaži pregled.

По твом писању, крв је одвојена од столице (није измешана па да столица добије црвену боју) па се вероватно ради о унутрашњим хемороидима.

Ne bi bilo loše da odeš kod gastroenterologa.
Da ti se uradi makar pregled početnog dela debelog creva.
Za zatvor, laktuloza sirup. Ne stvara zavisnost i lepo reguliše probavu.

Back