Andrija_MTF
Početnik
- Poruka
- 23
imam problem sa nokiom N73 nece da mi prima sis fajlove, telefon imam vec 2 dana ni prvi dan nije htelo da prima, da li neko zna sta da radim?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To ti je sve ilegalno sto se mobilnih telefona tice mozda su staivli poluispravan software
p.s. koliko se ja razumem u telefone
Ja sam napravio jos pre godinu dana tutorial kako se cisti Nokia od brendiranog softvera,ili od softvera koji jeste original ali nije za nase trziste kako bi se ubacio Srpski,nije objasnjenje za sertifikate,ali ima tog objasnjenja na hiljadu mesta na netu za pravljenje sertifikata,koga ne mrzi da trazi!Nokia N73 moze da instalira i sis i sisx aplikacije, samo one treba da budu za symbian 9.1. neke aplikacije je potrebno sertifikovati, a ako se one ne sertifikuju moze doci do problema pri instalaciji tipa:
expired sertificate,
sertificate error. ako je ono prvo u pitanju onda samo treba podesiti u podesavanjima za sat na 2006 godinu i posle instalacije vratiti na 2007.
a ako je ono drugo u pitanju onda treba sertifikovati tu aplikaciju, sto nije tesko samo treba malo potraziti po internetu, mislim da je Lomnica_city to obajsnio u jednoj od svojih tema, malo pogledajte nacete sigurno.
Ma neki ekspert za mobilne hoce da nas nauci necemu!...i telefoni koji su kupljeni u Telenoru, konkretno N73 mogu da snimaju sis i sisx aplikacije, neznam samo ko je provalio tu glupost.