problem sa roditeljima zbog starijeg decka!

• Začetnik teme Začetnik teme jedna mala lepotica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
heh,pa da...kad sam pitala gore pomenutu drugaricu zasto bas toolikooo starijeg decka,ona mi je rekla :"pa ovi nasih godina ne znaju da vole" ja ono,aj vazi...a ovo za cerku,potpuno ti verujem,prosle godine kada sam caletu rekla da mi se svidja jedan koji je 2 godine stariji od mene,odma je sve,sve,sve,sve hteo da zna,i videlo mu s eu ocima da ga muci ta razlika,i nije bio bas za....eh,sad sam nasla moje godiste :D na konju sam :D

koga briga dal znaju da vole, oni maltene ne znaju da citaju...msm da sa nekim mojih godina ne bih mogla imati ozbiljnu vezu...odprilike 2, 3, 4 god stariji, i milina...:D

Za novu godinu smuvala sam se sa jednim deckom koji je od mene stariji 7 godina. Sve nam je bilo fenomenalno do kraja maja - pocetkom juna. Od tada moji roditelji su odjednom poceli da se bune za moju vezu sa njim ( a inace znali su sve vezano za mene i njega) i od tada mi brane da se vidjam snjim. On me obozava, i ja ga volim najvise na svetu, al mi jako smeta ovo tajno vidjanje (jer nasa veza jos uvek traje) i stalna strepnja da ce me videti snjim! Da li bi vi nastavili da se vidjate sa tom osobom kao sto sam ja nastavila?!
P.S.(nikada se nismo svadjali, i verujemo jedno drugom mnooogo.) :cry:
:cry: :cry: :cry:

Ma boli te što oni izvode besne gliste

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back