Imam neke ozbiljne probleme.Radi se o mojoj sestri i porodici. Moja sestra je je raskinula pre 3 meseca sa momkom,zato sto mislim da je ovo treci put da je vara.On je pre toga raskinuo dva puta sa njom i cini se dva puta je varao,ali je precutkivala jer je zelela da bude sa njim.Imala je strasne probleme sa njegovom kevom.A on je nije hteo da je napusti.Naprotiv.On je hteo da ga ona i njegova ljubavnica da ga dele.E tu je kap prelila casu,tako da je ona raskinula sa njim.Sada je ostala i bez mnogo prijatelja jer kako cujem mnogi su se druzili sa njom zato sto je ona bila njegova devojka.Nasa majka ne moze da preboli to sto ga je napustila jer misli da je uz njega bila dama i druzila se sa ljudima pa recimo iz bolje okoline.Otac je srecan sto je vise nije sa njim jer je su se krajnje pa recimo da je njihova bila jos uvek nezrela,nije bila dovoljno cvrsta.A sada se kao druzi sa bitangama.I pita je stalno zar ona ne moze da nadje bolje drustvo. A uz to ide takodje pritisak sto ja nemam posao, i sto se moja sestra mora da uci celu godinu kako bi otisla na akedemiju.A jos pokusavaju da kontrolisu svaki njen korak jer kako oni kazu ona vrda.Mama kaze da bi dala desnu ruku jer cim mi kazemo gde idemo ona je sigurna da smo tamo,ne mora da nas proverava.U stvari moj brat ko robot izgovara istinu,a ja ne umem da lazem.Coveku je dovoljno da mi pogleda u oci i da vidi da lazem.On je osto sa tom ljubavnicom i izgledaju bas na slikama na fejsu srecno.Ona je postala toliko ocajna da mi je majka ispricala da joj je ona rekla da bi mu se vratila.Ne znam sta da radim.Pokusavam da je utesim zagrljajem i recima da ce sve resiti ali nista.Recite mi kako da pomognem mojoj sestri i objasnim roditeljima da nam ide na zivce da znaju svaki korak naseg zivota?I da ne moraju uvek da se deru jer osecamo posle tog dranja da cemo dobiti samar ako samo zucnemo koliko su besni.