problem sa psom

Nemanja_pozarevac

Početnik
Poruka
16
mom psu je otekla glava i vrat ne znam sta mu je ,, pre je stalno cesao uvo ali sad mu je oteklo ..msm da ga je skoro napao komsijin vicjak pa mozda je od toga ali nema nikakve rane ... dao sam mu dovicin antibiotik ako je u pitanju upala , jel imate neki savet ??? pomoc molim vas
 
To bi verovatno moralo i hirurški da se sanira, ali ako je već otekao, neću da ti dajem lažnu nadu, bojim se da ti psu nema pomoći a ako je i ima, koštaće te kao svetog Petra kajgana to što ga nisi na vreme odveo kod veterinara.
 
.... i nikada više psu lekove na svoju ruku. Neprikladnim lekom možeš sprečiti veterinara da psu da odgovarajuću terapiju. Drugo, možeš psu pogoršati zdravstveno stanje.
 
ja bih imala jedno pitanje. imam dva psa i kod laba mi se na oba uveta pojavile po jedna rana, medjutim jedna je prosla a druga nije a sad vidim da mi je i dugom psu opalo malo dlake na uvetu a labu se pojavilo na repu. da li neko mozda zna o cemu je rec? njih dve se igraju i grizu naravno opet kroz igru mislili smo mozda od toga al sad vidim da nije. molim vas svaki komentar je dobrodosao :)
 

Back
Top