buudala
Stara legenda
- Poruka
- 82.069
...predrasuda i zabluda.....kojekuda
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...predrasuda i zabluda.....kojekuda
Са чим се римују плодови дуда?
Dobar je da se umažu brkovi i prstiJesti svježe ubrano, jer dud i nema nekakvu specifičnu aromu i slatkoću za džem, sok i sl.
Pusti guščiće da pokupe.I ja imam jedan samonikli dud koji je nikao, verovatno iz korena jednog starog duda nekih 15 metara od panja gde je posečen
Inače , iz tog panja sad raste orah, verovatno je neka dementna veverica nekad ostavila u šteku pa zaboravila. Ja ko da živim u priči Đorđa Čvarkova
I ne radim ništa sa tim. Ja pojedem jednu šaku godišnje, ostalo propadne a rađa lepo. Ne znam ni šta bih sa tim
kojekuda
Pusti guščiće da pokupe.
Uzmi guske.Nemam guščice. Ni patke. Od živine samo kokoške. I to ostalo samo 5 i pevac. Od njih ukupno 45. Sve lisica potamanila. Nema se račun držati bukvalno ništa što ima perje.
Uzmi guske.
Teraju lisice.
Besplatni alarm.
Plus do jeseni svaka će da bude za zamrzivač.
Koliko guščića, toliko svečanih ručkova.
Naprotiv.Jel? Nisam doduše nikad ni imao guske. Malo su teškoradne za držanje. A jesu korisne. Mada ću se raspitati za to
I ja imam jedan samonikli dud koji je nikao, verovatno iz korena jednog starog duda nekih 15 metara od panja gde je posečen
Inače , iz tog panja sad raste orah, verovatno je neka dementna veverica nekad ostavila u šteku pa zaboravila. Ja ko da živim u priči Đorđa Čvarkova
I ne radim ništa sa tim. Ja pojedem jednu šaku godišnje, ostalo propadne a rađa lepo. Ne znam ni šta bih sa tim
ја бих то све изблендала, па у оне посуде или кесе за лед,Dud je bas rodio i sad se pitam kako da sačuvam plodove ? Da li valja da zamrznem plodove pa da koristimo u pripremi smutija ili u musliju
ја бих то све изблендала, па у оне посуде или кесе за лед,
замрзнуто преместиш у нешто друго, или у неке мале флашице па у замрзивач (блендано).
пробај оставити и целе, па да видиш какав је кад се одмрзне.