Problem sa očima

Pa dok sam bio mladji nije bilo problema sad ne secam se kad sam to tacno primetio ali ja mislim da ima 5 godina
Ili ti je to nasledno od nekoga iz porodice,a ne znas ga,neko stariji,ili si pretrpeo neku veliku prehladu i upalu oka,a da nisi ni vodio racuna o suzenj oka,pa mozda i bolova,jer obicno kada promaja pogodi coveka tu dodje i do poprilicnih bolova.Onda neki misiv koji drzi kapak normalno popusti i izmeni oblik,ne samo oka,nego i fizionomije lica.Zato otidji kod lekara specijaliste,pa vidi sta ce ti reci.

Ili ti je to nasledno od nekoga iz porodice,a ne znas ga,neko stariji,ili si pretrpeo neku veliku prehladu i upalu oka,a da nisi ni vodio racuna o suzenj oka,pa mozda i bolova,jer obicno kada promaja pogodi coveka tu dodje i do poprilicnih bolova.Onda neki misiv koji drzi kapak normalno popusti i izmeni oblik,ne samo oka,nego i fizionomije lica.Zato otidji kod lekara specijaliste,pa vidi sta ce ti reci.
Dobro hvala ti na pomoci otici cu privatno u neku bolnicu i provericu

To sam tek sad primetio jeste na toj strani mi je podignuta obrva da li znas sta je to i zbog cega je i kako mogu da vratim da mi bude kao pre

Ja bih rekla da je to jednostavno tvoj izgled lica, svako od nas ima na neki nacin
asimetricno lice, koliko ti godina imas? Nije radoznalost nego samo pitam jer mladi
ljudi pocinju da gledaju svaku sitinicu na licu i onda se zabrinu, misle da nesto nije u redu.

Back