problem sa monitorom ........pomoc

proveri kontakt na kablu i reinstaliraj drajver,ako hoces da iskljucis hardver kao uzrok onda moras pokrenuti drugi os,barem linux sa usb-a bez instalacije
ako se ponovi idi printscreen ,u slucaju da je softverski bag trebalo bi da ga tako i uslika ako je do monitora slika ce biti ok,ja sve mislim da je drajver uzrok,ne verujem da je monitor ili da riknjava graficka

proveri kontakt na kablu i reinstaliraj drajver,ako hoces da iskljucis hardver kao uzrok onda moras pokrenuti drugi os,barem linux sa usb-a bez instalacije
ako se ponovi idi printscreen ,u slucaju da je softverski bag trebalo bi da ga tako i uslika ako je do monitora slika ce biti ok,ja sve mislim da je drajver uzrok,ne verujem da je monitor ili da riknjava graficka
kopcao sam ga na drugi pc i isto se desava
monitor samsung syncmaster 700IFT
mijenjao sam kablo,a drajver jeste stariji ali funkcionisao je dosada..
hvala ti u svakom slucaju

da ne otvaram novu temu, imam problem sa ekranom laptopa danas sam gledao slike i samo se zacrneo ekran odjednom... ugasim ga, upalim i pri startu samo blicne i bude crn, ali ne skroz crn, kada se bolje zagledam vidi se ali jako tesko... da napomenem da mi zadnjih jedno mesec dana malo crvenkast ekran jedno 15-tak sec pri dizanju. postoji li nacin da povecam osvetljenost ekrana na slepo jer mi neradi tastatura na laptopu, mozda je do toga a mozda se samo tesim...

izgleda da jeste, sada sam pokusavao da pojacam osvetljenje i na max je, vidi se na ekranu kada sa nocnim svetlom kamere telefona obasjavam ekran, pa sam tako otisao u podesavanja... najgore mi je sto mi je to jedini komp, a radim master rad, pisem tonu izvestaja i da ne nabrajam :-(

Back